Гости Guest Написано Април 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2012 „Дечији Врлинослов“ – поетски путоказ за најмлађе У издању „Знамења“, мисионарско издавачке установе Манастира Светог Димитрија - Дивљана, из штампе је изашао „Дечији Врлинослов“, сачињен од четрнаест пјесама, које на лак и допадљив начин, схватљив најмлађима, приближавају хришћанске врлине, чинећи их допадљивим, забавним и интересантним. На овај начин жели се укоријенити у срцима најмлађих жеља за што правилнијим одрастањем, како би у своје вријеме израсли у праве хришћане. Због тога је нарочито важно васпитање у духу хришћанске љубави, а ова мала књижица по обиму, а велика по смислу, представља изузетно драгоцјен водич на том дугом и мукотрпном путу, имајући у виду сва она негативна искушења са којима се суочавају дјеца, изложена разноразним пошастима од свог најранијег доба. Зато ова књижица има потенцијал да барна трен, својом радошћу и недвосмисленим поукама, освјетли пут којим корачају мали анђели, а да би то и остали, чак и онда када буду велики, „Дечији Врлинослов“ ће им, свакако, помоћи у томе. „Дечији Врлинослов“ по веома повољној цијени могуће је набавити у сувенирници Манастира Клисина. Комплетну књижицу можете преузети и у ПДФ формату!!! Дизајн: Владимир Вања Влачина | Имплементација: Душан ПоповићМанастир Клисина задржава сва права на садржај. Олимп and Мара је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 14, 2013 Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 Свакодневно ћу постављати по три песме. Уживајте :0442_feel: :170fs799081: Мара and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Мара је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Брате Мартије, извињавам се, отворио сам исту тему, само другачије урађену.Претраживао сам, али је нисам нашао. Тек данас видех. Може ова моја слободно да се обрише. https://www.pouke.org/forum/topic/27791-%D0%B4%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2/ "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Било ми је задовољство читати и постављати ове слике. Волео бих да ова књижица доспе до што више деце, јер је заиста прелепа! :0442_feel: "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука