Jump to content

Шпански посланици о забрани Корана

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Није добро, није добро. Направиће од Шпаније прву мету исламизма

Баш тако...

Књига није крива ако поједнини лудаци криво тумаче коран од нормалних муслимана.

Подели на овим сајтовима

Наивно је веровати да би забрана Курана умањила опасност од исламских екстремиста. Напротив, то би дало додатни подстрек фундаментализму.

Проблем је у људима, а не у књизи. Зао човек ће увек наћи инспирацију за своје зло, са књигом или без ње. Адекватна борба би била јачање умереног ислама, помагање људима који верују и исповедају ненасилну веру (нпр. као код нас што ради г. Јусуфспахић, ако такав ислам превлада онда се немамо чега плашити).

Подели на овим сајтовима

Баш тако...

Књига није крива ако поједнини лудаци криво тумаче коран од нормалних муслимана.

jel u kuranu ne pise da treba ubijati nevernike ili one sto uvrede Muhameda ili konvertite? mozda sam ja nesto i pobrkao, al ako negde pise nesto o ubijanju i nekim jos levim stvarima, onda nema kuran sta da se krivo tumaci ili ne tumaci, sve je jasno ako tako pise

uostalom, sve sto i za pedalj odstupa od onoga sto je Hristos govorio, to je za mene zlo, da ne pricam tek o stvarima koje su u suprotnosti... znaci nije laza nego paralaza, nemojmo molim vas... jedna od najvecih prevara, ali navodno nije lepo tako govoriti zbog nekog medjuverskog dijaloga, ne moze ni biti dijaloga ako cemo da zmurimo na jedno oko, a na drugo da namigujemo, ja protiv muslimana tj ljudi nemam nista, to boske zna, nego sam protiv konfekcioniranja i patvorenja Istine

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

jel u kuranu ne pise da treba ubijati nevernike ili one sto uvrede Muhameda ili konvertite? mozda sam ja nesto i pobrkao, al ako negde pise nesto o ubijanju i nekim jos levim stvarima, onda nema kuran sta da se krivo tumaci ili ne tumaci, sve je jasno ako tako pise

uostalom, sve sto i za pedalj odstupa od onoga sto je Hristos govorio, to je za mene zlo, da ne pricam tek o stvarima koje su u suprotnosti... znaci nije laza nego paralaza, nemojmo molim vas... jedna od najvecih prevara, ali navodno nije lepo tako govoriti zbog nekog medjuverskog dijaloga, ne moze ni biti dijaloga ako cemo da zmurimo na jedno oko, a na drugo da namigujemo, ja protiv muslimana tj ljudi nemam nista, to boske zna, nego sam protiv konfekcioniranja i patvorenja Istine

Толеранција је незаинтересованост за истину. .smesko.

Подели на овим сајтовима

ako oce nek im bude 72 device i sta sve ide uz to... da ne kazem sad sta je to ustvari

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Knjigu je danas nemoguće zabraniti. Informaciju je nemoguće zaustaviti. To je samo jalov pokušaj koji će zabranjeni materijal učiniti još interesantnijm. Kada su kod nas pokušali da zabrane "Mit o Holokaustu" od Jirgena Grafa, broj pretraga je drastično skočio i broj linkova i uploada na sajtovima za razmenu fajlova. Da to nisu pokušali, verovatno bi vrlo malo ljudi uopšte čulo za tu knjigu.

Па, мангупи су се досјетили - забранише лијепо сајтове за размјену садржаја међу корисницима. Library.nu(gigapedia) R.I.P.

Подели на овим сајтовима

Па, мангупи су се досјетили - забранише лијепо сајтове за размјену садржаја међу корисницима. Library.nu(gigapedia) R.I.P.

Да, и мени је криво због тог сајта. Много добрих књига сам одатле скинуо. Постоји ли нешто слично на интернету?

Подели на овим сајтовима

Постоји. Док не до'акају и русима. Ево линка:http://en.bookfi.org/ . Ваљда ће, генерално, наћи неки начин да и аутори буду задовољни, а и да сиромашне народе не упропаштавају још више држећи их у незнању.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...