Зоран Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 После шокантних признања Ј. М. у контроверзној емисији Савет РРА позвао телевизију „Пинк” да се изјасни Телевизија „Пинк” позвана је да се изјасни на наредној седници Савета Републичке радиодифузне агенције о емисији „Тренутак истине” приказаној пре седам дана, потврдила је јуче за „Политику” Татјана Војтеховски, пи-ар ове телевизије и водитељ спорне емисије. – У допису који нам је стигао стоји да треба да се изјаснимо по представци у вези са садржајем програма емитера упућеној од стране групе грађана. Изјашњење пред РРА је овог тренутка наш приоритет и наша обавеза – објаснила је Татјана Војтеховски и додала да не жели пре тога да износи своје ставове, али ће то свакако учинити по обраћању Савету. Ова емисија, у којој учесници исповедају своју најдубљу интиму, а полиграф мери да ли говоре истину или не, и те како је узбуркала јавно мњење. Разлог је питање постављено учесници емисије Ј. М., која је у детињству доживела инцест, а које је гласило „да ли је током односа са оцем доживела оргазам?”. Сем телевизије која практикује овакву врсту програма, на мети критике нашла се и Републичка радиодифузна агенција надлежна да прати рад РТВ емитера. – Телевизија „Пинк” ће се о овом случају изјашњавати на следећој седници уколико владика Порфирије као председник Савета то стави на дневни ред, а ја сам уверен да хоће – рекао је за „Политику” Горан Караџић, заменик председника Савета РРА, и прецизирао да ће поменута седница бити одржана у последњој недељи октобра. Он је подсетио да по Закону о радио-дифузији постоје четири нивоа санкција које Савет према емитерима може да изрекне. То су опомена, јавно упозорење, привремено одузимање дозволе за емитовање програма на 30 дана, и последње је трајно одузимање дозволе. – Не бих да прејудицирам било шта, ни да ће санкције бити изречене, ни да их неће бити. Потребно је спровести једну процедуру. Дакле, морају се поштовати законске претпоставке и норме које уређују ту област и ми ћемо у складу са тим донети своју одлуку – рекао је Караџић. Како је он навео у ранијој изјави за наш лист, Савет је поводом ове емисије добио пет притужби од којих је само једна потписана, док су остале биле анонимне. М. Петрић - В. Дугалић Извор Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Ако Бог да, па и укину ту сатанистичку емисију. Него, како је Владика дошао до места председника РРА? Јел се то бира један из Цркве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Ма владику изабрао тај неки одбор РРА ваљда. А он пре тога био тамо члан те РРА. Па онда постао и главни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ?? ??????? ??????? ??? ???? ????? ??? ?????. ? ?? ??? ???? ??? ???? ???? ?? ???. ?? ???? ?????? ? ??????. ??, ?? ?? ???????... ?? ???? ?? ??????? ?????? ????? ? ???? ???? ?? ???????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Војна тајна, синко, војна тајна 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ма, немам појма како је ту дошао. Знам да се владика Порфирије занима за медије уопште и да се доста разуме у то. Проф о. Давид Перовић и владика Порфирије су стручњаци за те ствари, медији, филм. А како је дошао у РРА, стварно не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Kako bolesna emisija!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Bolestan je i vlasnik i njegova TV stanica. Naime Z.M pripada jednoj sekti kao i urednik filmskog programa na RTS R.N-pa se zapitajmo da li uopste ovakvi TV kanali treba da postoje aman Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Moj glas ide Pinku u svakom slucaju ! Nisu im bas sve emisije za primer ali je to nasa najmodernija televizija ! Pa ljudi su napravili matricu koju kopiraju neke televizije iz ex-yu ali ne tako uspesno kao Pink ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Moj glas ide Pinku u svakom slucaju ! Nisu im bas sve emisije za primer ali je to nasa najmodernija televizija ! Pa ljudi su napravili matricu koju kopiraju neke televizije iz ex-yu ali ne tako uspesno kao Pink ! ????, ????, ????, ?? ?? ?????? ??? ??? ? ???! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 aman 0304_smile4 to im je za vreme Jul-a i sps- a bila glavna reklama ! ja ih doduse retko gledam kao i ostale televizije ali ne moze da im se ospori inovativnost i profesionalnost u radu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Imas pravo da tako razmisljas i to je ok. Niz nasih TV stanica u Srbiji je satanizovana raznim crtanim filmovima u kojima dominitaju nasilje ,zlo, smrt itd. Sam sam roditelj dvoje dece koja nisu odrastala uz tvog pomenutog favorita i Bogu hvala izopstena su od emisija koje direktno pozivaju na promiskuitet a duhovno obezvredjuju smisao zivota. Digimoni,pokemoni,i ostala lica prikazana negde i sataninim likom dominiraju u crtanim filmovima za decu. Pozivaju se i na blud,gde nekakv njihov car trazi da ''prvoborci'' skupljaju gacice!!!! Svako dete u periodu sazrevanja gleda i trazi sebi nekakvog idola (da Bog sacuva). Te tzv. idole pronalaze na televizijama poput ove tvoje koja vazi za tvog favorita. Pojavljuju se tzv estradne zvezde degutantno obucene za pojam austriskog Pratera, a kamoli za jedan TV Shou. Iz toga treba da nauce da je blud njihovo ''drugo ime'' i kao takvi postaju zrtve nasilja perverznih bolesnika,trgovine ljudima i sl. Kada bi se studiozno posmatrao problem u Srbiji sa TV stanicama,kako to rade u Rusiji dosli bi do zabrinjavajucih rezultata. U jednom ruskom obdanist deci su podelil A4 format papira sa zadatkom da na tom papiru nacrtaju najomiljenije likove sa TV ekrana. Deca, ciljna grupa- osnovci su nacrtala zastrasujuce crteze. Takvi rezultati bi kod nas bili i mnogo gori. Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Imas pravo da tako razmisljas i to je ok. Niz nasih TV stanica u Srbiji je satanizovana raznim crtanim filmovima u kojima dominitaju nasilje ,zlo, smrt itd. Sam sam roditelj dvoje dece koja nisu odrastala uz tvog pomenutog favorita i Bogu hvala izopstena su od emisija koje direktno pozivaju na promiskuitet a duhovno obezvredjuju smisao zivota. Digimoni,pokemoni,i ostala lica prikazana negde i sataninim likom dominiraju u crtanim filmovima za decu. Pozivaju se i na blud,gde nekakv njihov car trazi da ''prvoborci'' skupljaju gacice!!!! Svako dete u periodu sazrevanja gleda i trazi sebi nekakvog idola (da Bog sacuva). Te tzv. idole pronalaze na televizijama poput ove tvoje koja vazi za tvog favorita. Pojavljuju se tzv estradne zvezde degutantno obucene za pojam austriskog Pratera, a kamoli za jedan TV Shou. Iz toga treba da nauce da je blud njihovo ''drugo ime'' i kao takvi postaju zrtve nasilja perverznih bolesnika,trgovine ljudima i sl. Kada bi se studiozno posmatrao problem u Srbiji sa TV stanicama,kako to rade u Rusiji dosli bi do zabrinjavajucih rezultata. U jednom ruskom obdanist deci su podelil A4 format papira sa zadatkom da na tom papiru nacrtaju najomiljenije likove sa TV ekrana. Deca, ciljna grupa- osnovci su nacrtala zastrasujuce crteze. Takvi rezultati bi kod nas bili i mnogo gori. ! U nase vreme su crtaci svakako bili bolji i ja se ne slazem sto moje dete gleda takve crtace ali takvo je vreme ! Ako mi deci predocimo sta je dobro a sta ne lako deca mogu da uoce razliku izmedju dobrog i loseg ! Ako ti brate neces da gledas estradne zvezde uzmes daljinski i resis problem ! Ipak te "zvezde " su bar postavile neki stil sto se tice oblacenja pa sva sreca vecina srpkinja se oblaci stilski i u dihu vremena u kome zive Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 емисија је потпуно болесна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Obrnut pentagram u emisiji " Vi Pitate " na PINK-u, 11.05.2008 g. Neverovatno, ali istinito. Emisiju vodi Rada Radjenovic, a gosca je bila Jelena Karleusa. U "totalu" se vidi tepih u obliku obrnutog pentagrama u bordo boji. A kao sto se zna satanisticke boje su maslinasta zelena i bordo itd. Druga stvar je sto je i stocic u obliku pentagrama i postavljen je u obrnutom smeru u odnosu na "total". Za one koji ne znaju sta je "total". To predstavlja kameru koja u kadru obuhvata sve goste i ostale vizuelne elemente u studiju koji su spremljeni za tu emisiju. Ovakvo javno reklamiranje satananizma i njihovih simbola govori u kojoj meri su sve pore u ovom drustvu zagazile u ovu problematiku savremenog drustva. Na doticnoj televiziji je verovatno scenograf poklonik neke satan-organizacije i to javno izrazava kroz emisije. Zamislite koliko ima pored toga prikrivene simbolike koja se nevidi za obicne ljude. A jadna voditeljka Rada to verovatno vidi, ali nema nikakvu moc i ugled na PINK-u, pa ne moze da raguje, a i da reaguje izgubila bi karijeru. Novi trend u svetu i Srbiji je "satanizam zarad karijere", pa gde puklo. 0311_womens PRVI PRIMER i za nas pravoslavne sasvim dovoljan da se zaista oprostimo sa tom TV stanicom Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Bolestan je i vlasnik i njegova TV stanica. Naime Z.M pripada jednoj sekti kao i urednik filmskog programa na RTS R.N-pa se zapitajmo da li uopste ovakvi TV kanali treba da postoje confused ? ????? ??! ?????? ??????? ? ????? ???????? ?? ?????????? ????? ??? ?????,. ?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ????????, ??? ???? ??????? ? ?? ??? ??????? ??????? ??????? ??????? ????-?, ?? ???? ??? ?? ?????, ???? ??? ????????? ?? ?? ????? ?????? ????? ?? ????????? ?? ????-? ??? ???? ????? ????. ?? ?? ??????? ??? ??????, ??????? ??? ????? ??? ?? ??????? ??? ??????? ???????? ???????? ?? ????. ???? ????? ?? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ? ??????... ???????? ?????????? ?? ??? ??????????? ?????????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука