Кирил Написано Април 22, 2012 Пријави Подели Написано Април 22, 2012 Ја сам узео гитару и преко свог слуха сам скинуо ову песму: http://www.youtube.com/watch?v=aYiHg-a87hk&feature=related Е сад, мени треба неко да ме исправи! Углавном, иде овако: почетни соло Gm (са F# бас нотом) G7 Cm Cm, Gm, D7, Gm реф Cm, F, B, G7, Cm, D7 Gm (то је онај део: хаи не не не не) и онда касније има део где се прелази са Gm на Ам, тј. све се тера на 2 тона навише. Ако сам где погрешио, молим вас реците ми јер желим да је научим како треба. Јако је добра песма И цигани имају душу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Због оваквог наслова теме оклевао сам да се јавим, ал' ајде, уз ограду да немам, не знам какав, слух, мислим да хармонија иде овако отприлике: s VII III Ds s D7 t (x2) D t Ds s s D t DD D t s VII III Ds s D7 t (ref, x2) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Због оваквог наслова теме оклевао сам да се јавим, ал' ајде, уз ограду да немам, не знам какав, слух, мислим да хармонија иде овако отприлике: s VII III Ds s D7 t (x2) D t Ds s s D t DD D t s VII III Ds s D7 t (ref, x2) nisam toliko dogurao u gitari da bih te razumeo sta pises xDDD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 nisam toliko dogurao u gitari da bih te razumeo sta pises xDDD Ако је у ге молу онда: Cm F B G7 Cm D7 Gm (2x) D Gm G7 Cm Cm D Gm A7 D7 Gm Cm F B G7 Cm D7 Gm (2x) отприлике Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Април 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ако је у ге молу онда: Cm F B G7 Cm D7 Gm (2x) D Gm G7 Cm Cm D Gm A7 D7 Gm Cm F B G7 Cm D7 Gm (2x) отприлике ТО ЈЕ ТО! Хвала бураз! то ми је требало! :* <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука