Лидија Миленковић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 20:27, Martirije рече а ову тему сте баш омрсили лелееееееее бл Извин'те, молим ве. Ја сам говорила о граматики. 1414_feel w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 19:15, Aquilius Cratus рече Iz Mocijevog bih rekao da je u pitanju instrumental samo sto se iz njegove recenice, ne znaci da je on na to milsio, moze da sledi da je u pitanju neki sasvim drugi glagol od gledanja filma. :D Могао је да употреби и чепурлатив (име добио по селу Чепуре): Ку ј- с кога? w.a.mozart, Mironosica, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 A svi iz Mocijevog su u stvari mislili na bolero . AJd ja da kažem naglas. gringrin мајкл “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 21:03, Анастасија рече A svi iz Mocijevog su u stvari mislili na bolero . AJd ja da kažem naglas. gringrin мајкл Ravel ??? :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 & Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Kuj ko ja, drugi deo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 21:05, Tanja ex Petrija рече Ravel ??? :D E tak ,taj ,samo u drugom filmu dance67890 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 On 15. 4. 2012. at 21:09, Иван Илић рече Auuuu sto je dobra i miris joj osecam Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 opet moram da jedem ,e bre Ivane Ilicu :D Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 мени и даље Васкрс, не знам за вас белим мрсом - павлака 20%, млади кајмак, млади крављи сир, јогурт, овчије кисело млеко ... све по мало клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Да ли смо ове недеље "ослобођени" од поста? Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 On 18. 4. 2012. at 15:32, АлексаАлексије рече Да ли смо ове недеље "ослобођени" од поста? Like a bird Милан Меденица :), nishizawa, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 до 25. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 jeeeeeeeeeee Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Ракијом и комизбротом од јаја...после и јајетом, у парохијском дому Св Марка Тхе рест из хистори! Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука