Александар Милојков Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Одличан пројекат ђакона Ненада Илића. Изволите. Ја сам се управо регистровао. http://www.srpskikod.org/sr/ DYNABLASTER, obi-wan, Apis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Одличан дизајн, свака част. Волео бих да ми се јаве дизајнери имам пословну понуду за њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Odlican projekat. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 јел може објашњење везано за пројекат Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Imas brate na sajtu objasnjeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Изузетан пројекат! Свака част. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ovo se zove kvalitetan rad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Свака част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука