Небојша Јовановић Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 имам га инсталираног али се не појављује ова иконица download this video како да је реактивирам? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Треба да апдејтујеш Плејер. Појавила се нова верзија Адоби Флеш плејера, због тога РПлејер не ради. Апдејтује се из менија у самом Рил плејеру, са леве стране троуглић надоле Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2012 нуди ми само РП+ Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ево овде се кликне, то би требало да буде то. Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 a možda ipak treba ode u preferences pa onda download and recording i vidiš šta je podešeno. Sledeći put slobodno pitaj u temi o kompjuterima, da se ne otvaraju duple teme ovde, vidim da si već postavljao nešto zru https://www.pouke.org/forum/topic/1018-%d0%baompjuteri-su-u-pitanju/page__st__1404#entry616198 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2012 probao sam ovo sto je mozart rekso to mi nije bilo podeseno ali nista da nije u pitanju broswer (opera)? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука