Jump to content

Добротворни концерти и др. добротворне активности (у име СПЦ)

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Због пеха који смо имали на серверу и нестанка тема од 1. априла постављамо ову тему поново:   iXt2L3ibXgkH6.png

Молим Владу Марјановића и остале који су писали, нека опет напишу појашњење о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

Концерт на Цвети организује сваке године хор Храма Свете Тројице из Земуна. Увек је био приложничког карактера. Новац се скупаљао за многе манастире којима је биле потребна помоћ, нпр. манастир Петковица, манастир Светих Архангела на КиМ, манастри Придворица прошле године, итд. Ове године се дошло на идеју да се новац скупи за црквену народну кухињу с обзирома да она функционише само уз помоћ донација и прилога. На концертима учествују црквени хорови из београдских црква.

Подели на овим сајтовима

Биће слика, само да дођем до њих. Мислим да је једна жена из ВДС све то забележила. Сам концерт је у потпуности успео. Црква је била пуна, хорови су били одлични, скупило се доста новца, таман толико да кухиња финционише неких месец дана, што није занемарљиво. Хвала свима који су на различите начине помогли одржавање овог концерта. :)

Подели на овим сајтовима

Јесте, него шта. :) Хвала вам пуно, заиста! Поменуо ми је о. Влада и ваш предлог.

Ја заиста нисам очекивао да ће се скупити више новца него прошле године. Свештенство је заиста максимално изашло у сусрет, сви су позвали да се помогне колико ко може и све је испало одлично.

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2012. at 18:58, Marjanovic рече

Биће слика, само да дођем до њих. Мислим да је једна жена из ВДС све то забележила. Сам концерт је у потпуности успео. Црква је била пуна, хорови су били одлични, скупило се доста новца, таман толико да кухиња финционише неких месец дана, што није занемарљиво. Хвала свима који су на различите начине помогли одржавање овог концерта. :)

da li moze za mesec dana da se ponovi koncert u nekoj drugoj crkvi ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Искрено, јако тешко. Није ни мало једноставно све то извести и једном годишње.

Једино ако неко ко већ организује неки концерт у целу причу убаци и црквену народну кухињу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако Бог да, Поуке и ВДС (верско добротворно старатељство), могу заједно много да ураде. Надам се де ће неки од наших предлога бити усвојени.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...