Гости Guest - . . .- Написано Април 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2012 Због пеха који смо имали на серверу и нестанка тема од 1. априла постављамо ову тему поново: Молим Владу Марјановића и остале који су писали, нека опет напишу појашњење о чему се ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Концерт на Цвети организује сваке године хор Храма Свете Тројице из Земуна. Увек је био приложничког карактера. Новац се скупаљао за многе манастире којима је биле потребна помоћ, нпр. манастир Петковица, манастир Светих Архангела на КиМ, манастри Придворица прошле године, итд. Ове године се дошло на идеју да се новац скупи за црквену народну кухињу с обзирома да она функционише само уз помоћ донација и прилога. На концертима учествују црквени хорови из београдских црква. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Дођите људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ... и поставите слике овде, да видимо како је било... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Биће слика, само да дођем до њих. Мислим да је једна жена из ВДС све то забележила. Сам концерт је у потпуности успео. Црква је била пуна, хорови су били одлични, скупило се доста новца, таман толико да кухиња финционише неких месец дана, што није занемарљиво. Хвала свима који су на различите начине помогли одржавање овог концерта. Пг, Mironosica and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Баш се радујем и надам се да је ЖРУ бар допринео за један оброк. Marjanovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Јесте, него шта. Хвала вам пуно, заиста! Поменуо ми је о. Влада и ваш предлог. Ја заиста нисам очекивао да ће се скупити више новца него прошле године. Свештенство је заиста максимално изашло у сусрет, сви су позвали да се помогне колико ко може и све је испало одлично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 On 9. 4. 2012. at 18:58, Marjanovic рече Биће слика, само да дођем до њих. Мислим да је једна жена из ВДС све то забележила. Сам концерт је у потпуности успео. Црква је била пуна, хорови су били одлични, скупило се доста новца, таман толико да кухиња финционише неких месец дана, што није занемарљиво. Хвала свима који су на различите начине помогли одржавање овог концерта. da li moze za mesec dana da se ponovi koncert u nekoj drugoj crkvi ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Искрено, јако тешко. Није ни мало једноставно све то извести и једном годишње. Једино ако неко ко већ организује неки концерт у целу причу убаци и црквену народну кухињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Пазите, није немогуће. Само је потребно уклопити много тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Ако Бог да, Поуке и ВДС (верско добротворно старатељство), могу заједно много да ураде. Надам се де ће неки од наших предлога бити усвојени. Marjanovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 9, 2012 Пријави Подели Написано Април 9, 2012 Да, помињао ми је то о. Влада. Ма постоји пуно начина да се помогне, ово је био само један од њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Земунац Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Хоће бити слика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Кад буде биће .smesko. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука