Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 тако ће се само телесно ''рехабилитовати'', ако се то уопште може тако назвати. то је део казне, а шта је ту поправно? како некоме отворити очи за злодело, кад је оперисан од љубави према ближњем ако не стварањем заједнице која једнодушно ради заједно нешто и тиме укида разлику између себе? или управо религиозним васпитањем? опет, зашто не и радошћу игре? зар само да понесу ране и шкргут тешкоће оданде? како ће их то интегрисати назад у друштво, ако се не преваспитају. зар није најлакше интегрисати неког у нормалу кад је заједница нормала? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 тако ће се само телесно ''рехабилитовати'', ако се то уопште може тако назвати. то је део казне, а шта је ту поправно? како некоме отворити очи за злодело, кад је оперисан од љубави према ближњем ако не стварањем заједнице која једнодушно ради заједно нешто и тиме укида разлику између себе? или управо религиозним васпитањем? опет, зашто не и радошћу игре? зар само да понесу ране и шкргут тешкоће оданде? како ће их то интегрисати назад у друштво, ако се не преваспитају. зар није најлакше интегрисати неког у нормалу кад је заједница нормала? Па није сваки физички рад туцање камена у каменолому. Говорим о раду који ће им дати да понесу радну навику а не ране и шкргут тешкоће. И то у нормалном радном времену. А у слободно време нека играју до миле воље. Док раде можда им падне напамет да кад изађу покушају и на слободи да раде. Док дижу тегове и шире се поред базена тешко да може да им падне на памет да раде нешто корисно кад изађу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 оче, можда си пропустио, ово је затвор максималног обезбеђења, за најгоре и вишеструке преступнике - за њих нема излажења ван округа. како ће их туцање камена (чему то уопште служи?) да их духовно, васпитно, како год рахабилитује да се поправе и не направе опет исто? базен? 89898989898989 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 оче, можда си пропустио, ово је затвор максималног обезбеђења, за најгоре и вишеструке преступнике - за њих нема излажења ван округа. како ће их туцање камена (чему то уопште служи?) да их духовно, васпитно, како год рахабилитује да се поправе и не направе опет исто? базен? 89898989898989 Ниси знао да један наш затвор има базен у кругу? Слабо гледаш телевизију, било је пре неки дан. Мислио сам да говоримо о затворима уопште а не само о овом st-porfirije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Zatvor iz kojeg niko ne bi bežao... http://forum.verujem.rs/index.php?topic=15903.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Zatvor iz kojeg niko ne bi bežao... http://forum.verujem.rs/index.php?topic=15903.0 Брате, мени на овај линк излази упозорење да је можда вирус у питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Zatvor iz kojeg niko ne bi bežao... http://forum.verujem.rs/index.php?topic=15903.0 Брате, мени на овај линк излази упозорење да је можда вирус у питању. зли браузер greengrin 4chsmu1 4chsmu1нема вируса, не брини :bla: вероватно је неко пријавио страницу да је имао неки проблем или кад је гугл кеширао није могао лепо да искешира страну ... иначе, то је затвор минималног обезбеђења, обино се туда задесе пијани или бескућници, зато су га тако и направили. мада ми је дизајн претеран, овакав затвор је прескуп и за одржавање и за било шта друго ... малтене губи поенту, ако мене питате. ко зна какав је то маркетинг у питању ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 оче, можда си пропустио, ово је затвор максималног обезбеђења, за најгоре и вишеструке преступнике - за њих нема излажења ван округа. како ће их туцање камена (чему то уопште служи?) да их духовно, васпитно, како год рахабилитује да се поправе и не направе опет исто? базен? greengrin 89898989898989 Ниси знао да један наш затвор има базен у кругу? Слабо гледаш телевизију, било је пре неки дан.Мислио сам да говоримо о затворима уопште а не само о овом 4chsmu1 да, са тим се слажем да је тотална будалаштина.чак и теве ми је на ивици превелике слободе - да се не гледају само вести ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука