Danijela Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 800x600 1024x768 1600x900 1680x1050 RYLAH, katja, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 1280x1024? stadaradim "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Одличан! Браво Данијела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 .hvala. "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2012 138999 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука