Ромејац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Пре неки дан сам на локалној ТВ видео пријатеља (поставио је линк ка снимку репортаже на свом фејсбук профилу) који се са неколико својих добрих другова учланио у СПС (Бајатовић им је делио чланске карте). Увек ми је туга када видим да неко тако "падне"... Познајем подоста људи који су се учланили у странке, и сви су то учинили због посла! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2012 На основу овога што видим преко снимка - видим да је тотално погубљен и није сам трема у питању. Стекао сам утисак да ни сам незна где је ушао а шта га тек чека и зато сматрам да је из те како кажеш амбиције наиво ушао . Па ови бре унутар њих стари лисци то одмах примете какав је ко и онда такве гурају. Нећу да кажем да је глуп због тога имам осећања - млад је а да је СтарЕај како би стари мудри то рекли е онда бих рекао да је глуп. Временом ће и сам то видети да ли је глупо поступио или није али наивно по мени сигурно јесте! Еј , да прихвати овако млад ту одговорност одборника у ово доба најгоре политике , таквих ствари никада се не бих латио тако млад а и овако јер сам сигурно десетак год.старији од њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Dobra politicka partija zeli intelektualca za svog clana, losa zeli da od clana napravi intelektualca! :/ ovo prvo kod nas ne postoji tako da........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 treba da se ukine politika i zabrane zakonom sve stranke Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 treba da se ukine politika i zabrane zakonom sve stranke Краљ Александар је покушао али није ишло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 nije islo tad, sto ne znaci da nije moguce sad u kompjuterskom dobu, strucnjaci, skup strucnjaka, narod treba da formira vladu, kao drvo, ne mozes ni graditi prozore pa onda temelje... za sve postoji skup ljudi, svi imaju neku ljubav i hobi i znanje, citavi forumi za sve i to treba iskoristiti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 Људи треба да се промене. Забрана ће само деловати да се јавно не испољавају политичке странке. А политички ће се организовати тајно. Имаћемо ситуацију такозваног унутрашњег непријатеља. А то води даљој дестабилизацији и сукобима... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 26, 2012 Пријави Подели Написано Март 26, 2012 dobro znaci treba prevazici politiku, mudro je zaobici, ignorisati, i sama ce se deklasirati... jer ocigledno da ne umemo da se bavimo politikom, zasto onda tolko to forsirati al prvo moraju da se pohapse tj ne mora da se pohapse nek im se uzme nazad sve sto su oteli i nek idu na havaje, dobice i pare za koktele Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 ... and if Low-Orbit Ion Cannon is not enough: Meni ga nije nimalo zao!!!! Sta bre on misli :angry: :angry: :angry: :angry: !!! Ne dao nam Bog da takav uspe u politici :angry: :angry: :angry: :angry: !!!! Ok je to sa parama, ali Boze zali sto su pare zavrsile kod nekog takvog tupavka! Nimalo mi ga nije zao, gadi mi se ceo taj sistem sa polupismenima!!!!!!!!!!!! A i to sto kazes <_< <_< <_< <_< Ma uzas, a i ovaj nije Koj' se moj uopste bavi politikom kad je tako nesposoban i mlohav!!!!!!! 0442_feel RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Жељко је у праву за све што прича, и свака његова метода је више него ефикасна. Посебно против оваквих. Да се уведе казна черечења за неиспуњена обећања или глупост, да виш како би се овог најстаријег заната прихватали само најумнији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука