Гости Guest Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Црна Гора потврдила уговор са Ватиканом 23.3.2012. u 04:38 Насловна > Наслови, Црна Гора > Црна Гора потврдила уговор са Ватиканом Црногорска влада утврдила је предлог закона о потврђивању Темељног уговора о односима Црне Горе и Ватикана, који је раније потписан. Влада је, како је саопштено, оценила да тај уговор потврђује спремност Црне Горе и Ватикана да допринесу јачању међусобне сарадње, развоју верских права и афирмацији суживота различитих народа и верских заједница у Црној Гори. Црногорски премијер Игор Лукшић је ове године потписао уговоре и о односима Црне Горе са Исламском заједницом, као и са Јеврејском заједницом. Влада је, такође, донела Акциони план за повећање броја истраживача у овој и идућој години, што је у складу са европским смерницама у области науке и истраживања. На седници је утврђен и Национални акциони план подстицања органске производње у пољопривреди до 2017. године. ИЗВОР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Комедијаши... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Ne znam o kakvom se ugovoru radi. Vatikan ima nešto malo manje državljana "vatikanaca" nego što Crna gora ima "čistih " crnogoraca i verovatno su te dve države našle neki zajednički interes. Srbija normalno održava diplomatske odnose sa Vatikanom kao i sa svakom drugom zemljom. Baš sam radoznao o kakvom je to ugovoru reč. Znam da svako dete koje ima kardiološke probleme a državljanstvo Crne gore može besplatno da se leči na jednoj čuvenoj klinici "Bambino Gesu" koja pripada Vatikanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 23, 2012 Пријави Подели Написано Март 23, 2012 Nadam se da se Igor Luksic nije mnogo posekao kada je potpisivao ugovor. gringrin http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука