Александар Милојков Написано Јун 20, 2009 Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 У горњем левом углу скајпа, поред Адд постоји поље. Када скајп пронађе дотично име, шељеш поруку у пољу за поруке, где уписујеш: Логос Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2009 Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 add contact, pa kad ti ponudi da trazis novi kontakt, ukucaj ili kopipejstuj amilojkov, jedan jedini je. baci mu poruku samo sa lozinkom, da bi mogao da ti rezervise mesto клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 20, 2009 Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 za jedno prosečno žensko nisam loša :o hvala Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 Господо, имате ли у плану предавање неко на Скајпу у скорије време ? 0104_cheesy Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 е ако те занима, има специјално за тебе да га направимо, с обзиром да ниси скоро учествовао, можда чак никад 0110_hahaha шалим се, дај тему која те занима, чак иако је Апокалипса данас, па да нађемо предавача клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 ???? рече: ? ??? ?? ??????, ??? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?????????, ? ??????? ?? ???? ????? ??????????, ????? ??? ????? 0202_238 ????? ??, ??? ???? ???? ?? ??????, ??? ???? ?? ?????????? ?????, ?? ?? ?????? ????????? bleh ?????....??? ??? 2 ???? ?? ????? ???????????..???? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ??????? ? ??????????. Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Хоће ли бити ово поново ? Можда и неко предавање или нешто слично dada У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Цитат Хоће ли бити ово поново ? Можда и неко предавање или нешто слично dada Исто питање klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Хоће, хоће... само после Васкрса 0202_238 Размишљамо о новом начину комуникације где ће моћи да конференцији присуствује више од 10 корисника. Имате ли ви неку идеју? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Постајала су open source решења за видео конференције гдје је то могуће. Погледаћу мало па ћу јавити 0202_238 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Цитат Постајала су open source решења за видео конференције гдје је то могуће. Погледаћу мало па ћу јавити 0202_238ПОгледај обавезно и погледај да буде са што више учесника. На наше трибине се приојављује много људи, па немамо могућности да сви буду укључени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Овде гдје има више учесника (рецимо 50 или више ) јавља се један проблем а то је како увести реда у ту комуникацију ако сви имају права да постављају питања. Можда је прихватљивије рјешење да се питања постављају неком верзијом чета(тј текстуално) а да ви одговарате преко неког радија или неки други live streamng. У сваком случају можда би ово требали пробати http://www.videolan.org/vlc/streaming.html Може се користити у два мода као сервер и као клијент. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ... kada je sledeca konferencija? Imam predloge za teme , kao i jedan predlog - ako to vreme dozvoljava , da odredimo jedan dan u nedelji, kao i tacno vreme, kada cemo se okupljati na Skype i drzati konferencije ... tako ce mnogi ljudi koji bi mozda i hteli da dodju, a ne znaju kad i gde, mogli automatski da pristupe ... ako ima konkretnih preporuka u ovom smislu, bice mi drago da nas bude sto vise ... pozdrav i svako dobro ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Више нећемо користити Skype конференције, већ само за појединачне разговоре. Користимо TeamSpeak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука