Jump to content

Конференцијски-заједнички разговори (Више корисника у исто време)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

У горњем левом углу скајпа, поред Адд постоји поље. Када скајп пронађе дотично име, шељеш поруку у пољу за поруке, где уписујеш: Логос

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Господо, имате ли у плану предавање неко на Скајпу у скорије време ?  0104_cheesy

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

е ако те занима, има специјално за тебе да га направимо, с обзиром да ниси скоро учествовао, можда чак никад  0110_hahaha

шалим се, дај тему која те занима, чак иако је Апокалипса данас, па да нађемо предавача joooj

Подели на овим сајтовима

???? рече:

? ??? ?? ??????, ??? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?????????, ? ??????? ?? ???? ????? ??????????, ????? ??? ?????  0202_238

????? ??, ??? ???? ???? ?? ??????, ??? ???? ?? ?????????? ?????, ?? ?? ?????? ????????? bleh

?????....??? ??? 2 ???? ?? ????? ???????????..???? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ??????? ? ??????????.

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Хоће, хоће... само после Васкрса 0202_238

Размишљамо о новом начину комуникације где ће моћи да конференцији присуствује више од 10 корисника. Имате ли ви неку идеју?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Постајала су open source решења за видео конференције гдје је то могуће. Погледаћу мало па ћу јавити  0202_238

ПОгледај обавезно и погледај да буде са што више учесника. На наше трибине се приојављује много људи, па немамо могућности да сви буду укључени.
Подели на овим сајтовима

Овде гдје има више учесника (рецимо 50 или више ) јавља се један проблем а то је како увести реда у ту комуникацију ако сви имају права да постављају питања. Можда је прихватљивије рјешење да се питања постављају неком верзијом чета(тј текстуално) а да ви одговарате преко неког радија или неки други live streamng. У сваком случају можда би ово требали пробати http://www.videolan.org/vlc/streaming.html  :) Може се користити у два мода као сервер и као клијент.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

... kada je sledeca konferencija? Imam predloge za teme , kao i jedan predlog - ako to vreme dozvoljava , da odredimo jedan dan u nedelji, kao i tacno vreme, kada cemo se okupljati na Skype i drzati konferencije ... tako ce mnogi ljudi koji bi mozda i hteli da dodju, a ne znaju kad i gde, mogli automatski da pristupe ... ako ima konkretnih preporuka u ovom smislu, bice mi drago da nas bude sto vise ... pozdrav i svako dobro ...  :)

MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...