Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Овде можете заказивати теме за разговор, као и време. Онај који позива на конференцију, потребно је да истакне тему и време, своје скајп име, као и приступну шифру коју ће остали учесници укуцавати у поље за четовање у оквиру самог програма. Нека су вам пријатни и душекориснуи разговори уз Живе Речи Утехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Драги пријатељи, обавештавамо вас да ће прва конференција преко програма Скајп почети у петак 05. маја 2009. године, у 21:00 час. Тема је " О бићу Цркве, шта је то Црква" разговор води свештеник Иван и теолог Александар Милојков. Позивамо вас да нам се придружите и учествујете у овом новом виду комуникације. Скајп име на које можете приступити је ivan.cvetkovic8 Шифра коју ћете уписати у прозору за дописивање на програму Скајп је Саборност или Sabornost Ваше пријаве ће бити примане од данас до сутра у 20:30 часова. Дакле, упишете шифру у прозор за дописивање до 20:30 (петак) и чекајте да будете позвани од стране вође конференције. За све нејасноће питање можете поставити на теми http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,171.0.html Ваше Живе Речи Утехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 Драги пријатељи, У понедељак, 15. јуна у 20:00 часова, одржаће се ново уживо предавање на форуму "Живе Речи Утехе". Тема је "Онтологија и етика", ово је једна од најбитнијих, ако не и најбитнија тема за правилно разумевање бића Цркве. -Шта је то Онтологија, а шта Етика? -Да ли је довољно бити добар човек, а не ићи у Цркву да би задобио вечни живот? -Како да идем у Цркву, кад тамо долазе неки људи који нису морални? -Колико је потребно да идем у Цркву да бих осетио Бога на себи? Ово су само неке од питања о којима ћемо разговарати. Предавач теолог Александар Милојков, сарадник свештеник Иван Цветковић Позивамо вас да нам се придружите и учествујете у овом новом виду комуникације. Скајп име на које можете приступити је amilojkov Шифра коју ћете уписати у прозору за дописивање на програму Скајп је Смисао или Smisao Ваше пријаве ће бити примане од данас до понедељка, 14. јуна у 19:30 часова. Дакле, упишете шифру у прозор за дописивање до 19:30 (понедељак) и чекајте да будете позвани од стране вође конференције. За све нејасноће питање можете поставити на теми http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,171.0.html Ваше Живе Речи Утехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2009 Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 Pomaze Bog oce ponedeljak je 15.jun, nije 14. jun kako je navedeno ovde, i na naslovnoj stranici sajta ... pa sad jel ponedeljak ili nedelja u pitanju, posto bih voleo da ucestvujem ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 У праву си брате. Понедељак, 15. јун у 20:00 часова. Пријаве са шифром Смисао слати на skype name: amilojkov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 13, 2009 Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 Могу ли ја да дођем само да слушам и да поставим питање у писаном виду? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 Наравно. За то не треба микрофон. Дакле, само укуцај шифру и пријави се. Наравно, поред тога треба бити доступан на скајпу најмање 15. минута пре почетка предавања. Надам се да ће вам се све ово допасти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Алексић Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Помаже Бог о. Иване и благословите. Прво ми је писање на Живим рјечима утјехе. Питање: Постоји ли могућност снимити предавања одржана преко скајпа и поставити их како би била доступна и нама, са за сада пуж интернетом. Поздрав и свако добро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Да, предавања се снимају. Но, молим вас да не постављате на друге сајтове и форуме без нашег знања и сагласности. Можете и ви снимати и преслушавати, постоје програми за снимање скајп разговора. Уз то, обавештавм све који желе да се пријаве, да има само још 3-4 слободних места. Важно је и то да око 19:45 будете online. Модерација форума ЖРУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 16, 2009 Пријави Подели Написано Јун 16, 2009 Ђе могу да се скину предавања? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2009 Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 e ja mislim da je ono bilo krajnje poucno i odlicno, za moj prvi put. malo se jesmo pomucili da ono sve proradi kako treba, ali sve u svemu jako je zanimljivo sve ovo ispalo iskreno, jedva ceka sledecu temu, ako se dobro secam bice price o svetom pricescu ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 i kad ej sledeće? opet kasnim ili sam omašila temu, gde su te najave ??? Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јун 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Драги пријатељи, У понедељак, 22. јуна у 21:00 час, одржаће се ново уживо предавање на форуму Живе Речи Утехе. Тема је "Шта могу да знам о Богу?" -Да ли можемо имати неко знање о Богу? -Да ли је потребно да знам ко је мој Бог? -Да ли је Бог "нека сила" или Личност? и још других питања... Предавач теолог Александар Милојков, сарадник свештеник Иван Цветковић Позивамо вас да нам се придружите и учествујете у овом новом виду комуникације. Скајп име на које можете приступити је amilojkov Шифра коју ћете уписати у прозору за дописивање на програму Скајп је Логос или Logos Ваше пријаве ће бити примане од данас до понедељка, 22. јуна у 20:30 часова. Дакле, упишете шифру у прозор за дописивање до 20:30 (понедељак) и чекајте да будете позвани од стране вође конференције. За све нејасноће питање можете поставити на теми http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,171.0.html Ваше Живе Речи Утехе и презентација СветиЈаков.орг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 20, 2009 Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 jao super jedva cekam ! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 20, 2009 Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 jao super :o jedva cekam !predajem se definitivno, lakše mi je promeniti HTML kod nego skapirati messengere :cheesy1:gde ukucavam????? ??? ?? ???? ?????? ?????????? ?? amilojkov ? ja se prijavljujem a vi kako ho?ete Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука