Огњен Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Чисто због контраста Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Мени је тај клип добар за почетак, али мислим да када неко ко ко је стваро у Цркви и са ресурсима и, пре свега, благословом, води прављење макар и оваквих клипова, ефекат би био неупоредив. Одличан пример онога што бисмо назвали "вирални маркетинг" јесте и о. Рафаил Бољевић. На пример, једно своје предавање о исихазму је назвао "Снајпер Св. Исихија", па онда "Сећање на смрт - ударац ногом из окрета", и тако даље. У предавањима користи модерне паралеле, које су људима и више него пријемчиве. не либи се да говори о било чему, али на један одмерен и дозиран начин. Огњен је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Браво! Ја тако и замишљам црквени вирални маркетинг. Ми заправо имамо примере код људи који су то разрадили до невероватних размера. Ево, филм Kony 2012... Сад се поставља и ово питање: да ли људи треба да схвате поруку "на прву лопту" или треба да се замисле и да после тога дође онај "wow" ефекат? Управо о томе причам. Ја сам ипак за afterglow ефекат. Не мора све одмах да се разуме. Оно што ми је важније јесте да се доживи дух поруке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Мислим да је поента да их довучемо овде, на пример. Или на неко друго слично место где ће да о тим стварима подробније сазнају на начин који им је разумљив, за прво време. Ниси прочитао онај мој пост на првој страни, колико ми се чини, пошто си избацио два своја поста у исто време. Због тога треба на сваком клипу да стоји поуке.орг, да би знали где да дођу, а када дођу,онда су печени Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Већ дуже време радим на једном веома озбиљном пројекту који ће се бавити виралним маркетингом на наш начин. То да на сваком клипу стоји Поуке.орг би био више gerilla маркетинг који исто ценим и користим, али ми се он некако доста меша са спемом. У сваком случају, комбинација ова два вида промоције могу да дају задивљујуће позитивне резултате на радост свих а најпре на славу Божију. Драго ми је да смо бар мало разменили мишљења. Волео бих да ми неко постаља линкове као добро одрађеним кампањама за било шта, не мора уопшђте да се тиче Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука