Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Мислим, знам како да почнем... идеја је ту... Дакле, одавно имам у глави један музички пројекат, сајт оји ће да окупља музичаре и љубитеље музике из целог света. Имам чак и феноменалан домен. Људима којима сам изложио идеју су били заиста одушевљени. Да вам не причам пуно... сајт ће се бавити музиком на разне начине а обавезном community. Мислим да је пројекат доста обиман и није га лако истерати до краја без помоћи јачих људи. Има ли неко идеју где бих могао да нађем људе који би тако нешто подржали? Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 ja znam da je You Tube pozivao sve koji imaju kakve muzičke ideje, naročito te organizacione i sl. da im se jave, no, mislim još da oni te ideje potom prisvoje i zrealizuju ih na svoj trošak a te ljude što su im se s tom idejom javili onda "nagrade" nekim tamo bezveznim You Tube bonusima i riješe ih se ko iscijeđenog limuna. Zato bolje s njima ništa ni ne započinjat, omg! :o Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука