Jump to content

Šta Vuk slavi 9. marta ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

osamucen

ne znam više šta je pisac hteo da kaže, a ni ovo nema veze sa Vukom...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

ja koliko znam ti si mnogo veci pacifista od mene; ja sam od 1992-1996 bio u Bosni a 1999 u Srbiji. Ti si u vreme najvecih ratnih desdavanja napustio svoju Banjalucku Krajinu ocekujuci da ti neko drugi brani kucu. Takvi kao ti ne bi smeli imati niakvo moralno pravo da pricaju o bilo kakvom ratu i politici.

Kakva Banja Luka, kakva Krajina? Ja sam ti rodjen u Vrbasu Zee tebra. A o politici i ratu i o svemu ostalom Zee imaju pravo svo da pricaju osim ako nisi Causesku ili neko iz te branse pa mislis da mozes da odlucis ko moze a ko ne da prica....;) Samo opusteno Zee....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A prica o amerima koji ce se kad tad poivuci sa Kosova je urnebesna. Sta ce se onda desiti? nestace dva miliona albanaca i 25 godina ili koliko god prodje vremena? Mi cemo se vratiti nazad a albanci ce pristati da zive u Dveri domacin drzavi? Ne blamiraj se majke ti.

Ovako su Zee nekada neki mislili da ce Turci ostacni vecno, pa prodavali veru za veceru... a Turci ipak zdimili nazad a mi Srbi evo jos uvek ovde i ne damo se...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

To samo govori koliko nemas pojma o zivotu. turci su dosli i okupirali nas; albanci zive ovde oni nemaju gde kapiras?

A srbi imaju gde? Recimo iz hrvatske? To uspevas da ukapiras i da "prihvatis realnost" i srpsku krivicu, tj. Milosevicevu krivicu, tj. krivicu srpske drzave, tj. srpske vlade, tj. srpskog parlamenta.... ali sa druge strane si zbunjen pa ti logicno " albanci zive ovde oni nemaju gde kapiras"... to objasni pokatolicenim ...

A i koliko juce bio iz Krajine sada si iz Vrbasa, sacuvaj se malo da od sutra ne budes rodjeni italijan.

Zee, Bilbije su iz Krajine, tacnije iz okoline Bosanskog Grahova, a ja sam rodjen u Vrbasu , a to me ne sprecava da budem Srbin. Ili mozda da? Kakva je tu situacija po tvom misljenju Zee?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...