katja Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 osamucen ne znam više šta je pisac hteo da kaže, a ni ovo nema veze sa Vukom... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 ja koliko znam ti si mnogo veci pacifista od mene; ja sam od 1992-1996 bio u Bosni a 1999 u Srbiji. Ti si u vreme najvecih ratnih desdavanja napustio svoju Banjalucku Krajinu ocekujuci da ti neko drugi brani kucu. Takvi kao ti ne bi smeli imati niakvo moralno pravo da pricaju o bilo kakvom ratu i politici. Kakva Banja Luka, kakva Krajina? Ja sam ti rodjen u Vrbasu Zee tebra. A o politici i ratu i o svemu ostalom Zee imaju pravo svo da pricaju osim ako nisi Causesku ili neko iz te branse pa mislis da mozes da odlucis ko moze a ko ne da prica.... Samo opusteno Zee.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 A prica o amerima koji ce se kad tad poivuci sa Kosova je urnebesna. Sta ce se onda desiti? nestace dva miliona albanaca i 25 godina ili koliko god prodje vremena? Mi cemo se vratiti nazad a albanci ce pristati da zive u Dveri domacin drzavi? Ne blamiraj se majke ti. Ovako su Zee nekada neki mislili da ce Turci ostacni vecno, pa prodavali veru za veceru... a Turci ipak zdimili nazad a mi Srbi evo jos uvek ovde i ne damo se... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 To samo govori koliko nemas pojma o zivotu. turci su dosli i okupirali nas; albanci zive ovde oni nemaju gde kapiras? A i koliko juce bio iz Krajine sada si iz Vrbasa, sacuvaj se malo da od sutra ne budes rodjeni italijan. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 To samo govori koliko nemas pojma o zivotu. turci su dosli i okupirali nas; albanci zive ovde oni nemaju gde kapiras? A srbi imaju gde? Recimo iz hrvatske? To uspevas da ukapiras i da "prihvatis realnost" i srpsku krivicu, tj. Milosevicevu krivicu, tj. krivicu srpske drzave, tj. srpske vlade, tj. srpskog parlamenta.... ali sa druge strane si zbunjen pa ti logicno " albanci zive ovde oni nemaju gde kapiras"... to objasni pokatolicenim ... A i koliko juce bio iz Krajine sada si iz Vrbasa, sacuvaj se malo da od sutra ne budes rodjeni italijan. Zee, Bilbije su iz Krajine, tacnije iz okoline Bosanskog Grahova, a ja sam rodjen u Vrbasu , a to me ne sprecava da budem Srbin. Ili mozda da? Kakva je tu situacija po tvom misljenju Zee? bora је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука