Jump to content

Šta Vuk slavi 9. marta ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam sta Vuk Draskovic slavi ali znam sta Srbija treba da zali tog 9 marta...

Tog 9 marta Srbija je mogla da izbegne ratove koje je izgubila u periodu 1992-1999...

Tog 9 marta Srbija je propustila da prizna Hrvatsku u granicama u kojima je sada priznajemo; koliko god da mrzimo te granice... Tudjman bi maltretirao srbe ali bi oni bili pod medjunarodnom zastitom i danas bi manje vise bili obavezan cinilac u Hravtskoj politici jer bi ih bilo 25 % tamo...Rusija je priznala gomilu izmisljenih drzavica gde su ostale ozbiljne gomile rusa izvan Rusije a mi smo mislili da cemo ratom resiti situaciju...

Tog 9 marta mogao je da se izbegne rat u Bosni...

Tog 9 marta mogli smo da sacuvamo Kosovo u Srbiji...

Tog 9 marta smo propustili sansu da ove 2012 budemo vec u EU...

Tog 9 marta smo mogli da zauvek pobedimo komunizam...

I najbitnije tog 9 marta smo mogli da sacuvamo glave 150 000 ljudi.

Tuzno je sto srbi i danas ne vide kakvu su sansu tada propustili i dozvolili komunistickoj sotoni da nas ponizi i unizi kao sto niko nije u nasoj istoriji.

mudar neki čovek ovaj Zeebedee

Подели на овим сајтовима

Pogresno razumes tocak istorije , on ide u napred /u buducnost /, a ne unazad / u proslost / kako si ti zamislio. Vidim da za tebe to nije kraj , ti bi da se jos malcice ratuje.

Pa valjda je isao napred i pre 20 godina kada su se hrvati i muslimani lacali oruzja a ne unazad? I da li ide napred i kada ameri napadaju Libiju ili spremaju napad na Iran ili ide unazad? Te floskule ostavi za UN pa njima pricaj o tocku istorije a kapitulantske ideje plasiraj po Zagrebu i Sarajevu. Meni bi to bas onako bilo u skladu sa kretanjem tocka istorije.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Niko nije pobedio u tom ratu, svi su gubitnici.

Srbi su narod koji slavi svoje poraze, 9. marta je poražen onaj deo časne Srbije koji je verovao da Srbi u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni mogu da budu zaštićeni diplomatski, a ne ratom.

Onda je prestala svaka diplomatija, vojska je tenkovima izašla na ulice, nedugo zatim su Hrvati opkolili kasarne, muslimani su kao i obično instrumentalizovani i zloupotrebljeni na scenu su stupili banditi, pljačkaši, ubice, prevaranti i sad su svi tu gde jesu.

Ostaje još da pobedi koalicija DS i SNS i onda će i motiku da nam uzmu, onu Šešeljevu kašiku su uzeli davno.

Подели на овим сајтовима

Pogresno razumes tocak istorije , on ide u napred /u buducnost /, a ne unazad / u proslost / kako si ti zamislio. Vidim da za tebe to nije kraj , ti bi da se jos malcice ratuje.

On bi da mi ratujemo a on i njegov sin ce iz Italije da potpaljuju preko interneta.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Pa valjda je isao napred i pre 20 godina kada su se hrvati i muslimani lacali oruzja a ne unazad? I da li ide napred i kada ameri napadaju Libiju ili spremaju napad na Iran ili ide unazad? Te floskule ostavi za UN pa njima pricaj o tocku istorije a kapitulantske ideje plasiraj po Zagrebu i Sarajevu. Meni bi to bas onako bilo u skladu sa kretanjem tocka istorije.

Rezultat napretka koji mi navodis je porazan .I nisu se samo dva navedena naroda prihvatila oruzja valjda Srbi nisu bili goloruki. Lbiji ce najverovatnije da bude bolje posle svrgavanja diktatora. Na neki nacin treba odvratiti Iran od atomske bombe sto smatram da je opravdan pritisak. Razjasni mi zasto sam kapitulant ? I da dodam , ti si se pozivao na tocak istorije koji pokusavas da zaustavis , zalim ali tvoje ideje je tocak pregazio
Подели на овим сајтовима

Rezultat napretka koji mi navodis je porazan .I nisu se samo dva navedena naroda prihvatila oruzja valjda Srbi nisu bili goloruki. Lbiji ce najverovatnije da bude bolje posle svrgavanja diktatora. Na neki nacin treba odvratiti Iran od atomske bombe sto smatram da je opravdan pritisak. Razjasni mi zasto sam kapitulant ? I da dodam , ti si se pozivao na tocak istorije koji pokusavas da zaustavis , zalim ali tvoje ideje je tocak pregazio

Pravo je cudo kako se vi "pacifisti" (uvek na stetu Srba) stavljate u zastitu ".I nisu se samo dva navedena naroda prihvatila oruzja" drugih a u funkciji odbrane "prava i pravice drugih" uvek su srbi rogati "valjda Srbi nisu bili goloruki". Nikako bre da se "i srbi prihvate oruzja" jer i "drugi nisu bili goloruki" vec uvek obrnuto.... meni posteno smesan taj vas "pacifizam".

Misterija...

Подели на овим сајтовима

Pravo je cudo kako se vi "pacifisti" (uvek na stetu Srba) stavljate u zastitu ".I nisu se samo dva navedena naroda prihvatila oruzja" drugih a u funkciji odbrane "prava i pravice drugih" uvek su srbi rogati "valjda Srbi nisu bili goloruki". Nikako bre da se i srbi prihvate oruzja jer su i "drugi nisu bili goloruki" vec uvek obrnuto.... meni posteno smesan taj vas "pacifizam".

Misterija...

Da ti razjasnim misteriju . Mislio sam da si zaboravio srpski narod i bio sam slobodan da dopunim . Pa smej se pcifistima .
Подели на овим сајтовима

Da ti razjasnim misteriju . Mislio sam da si zaboravio srpski narod i bio sam slobodan da dopunim . Pa smej se pacifistima .

"Pacifistima" a ne pacifistima. To su dva razlicita tipa ljudi. Oni prvi , pod navodnicima , vide uvek krivicu na srpskoj strani, dal' narod, dal' drzava, dal' rukovodstvo, dal' Milosevic, dal' Kurcubic njima je svejedno, bitno da je Srbin, a oni drugi, pacifisti, su ljudi koji su za mir a ne za opravdavanje jedne strane na racun druge i pronalazenje krivice uvek na jednoj, srpskoj, strani.

Подели на овим сајтовима

Смејурија.

Девети март је био покушај преузимања власти по румунском сценарију - заузимање ТВ Бастиље је био само изговор да се покуша да се на улици скупи критична маса која, како се показало, ни изблиза није постојала...

Девети март није био никакав покушај преузимања власти по румунском сценарију - тог дана је Милошевић показивао свима да непреза од употребе свих расположивих средстава према свима који би се дрзнули да угрозе његову власт. Какво црно заузимање ТВ Бастиље.....пошто је митинг био забрањен, а на РТС - у непрекидна агресивна кампања и саме организаторе је изненадио број оних који су дошли да протестују. Да Милошевић тога дана није био агресиван не би ни било таквог деветог марта. Све би прошло без икаквог ремећења јавног реда и мира.

Подели на овим сајтовима

"Pacifistima" a ne pacifistima. To su dva razlicita tipa ljudi. Oni prvi , pod navodnicima , vide uvek krivicu na srpskoj strani, dal' narod, dal' drzava, dal' rukovodstvo, dal' Milosevic, dal' Kurcubic njima je svejedno, bitno da je Srbin, a oni drugi, pacifisti, su ljudi koji su za mir a ne za opravdavanje jedne strane na racun druge i pronalazenje krivice uvek na jednoj, srpskoj, strani.

Za ubuduce da znam sa se podrazumeva pod pojmom " pacifista " Lepo si mi objasnio i to sta je pacifista
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...