Jump to content

Стигли први диносауруси за Природњачки центар у Свилајнцу

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Dragi je građanin Beograda pošto je Srbin.U Beču je samo stranger in the night.Kud bez njega da obilazimo dinosauruse :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Svi Srbi su građani Beograda. Kad ovo budete uživeli, biće manje podela i "mi ovde, vi tamo".

Marti, za temski park je sasvim okej, neka ga bude u Svilajncu... I mi u Aranđelovcu imamo onu risovačku pećinu, so what.

Ček ,Dragi a moj komšija Rumun koji se ovde rodio,školovao,dobio porodicu,plaća porez,čiji je on građanin?Diznilenda?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Svi Srbi su građani Beograda.

OK, ali onda su svi Srbi građani svih gradova u Srbiji, ne samo BG-a! :D

Kad ovo budete uživeli, biće manje podela i "mi ovde, vi tamo".

Misliš uvideli? Ali ti si prvi počeo priču 'zašto u Svilajncu/van BG-a...'. Niko drugi ne pravi podele.

Подели на овим сајтовима

Ček ,Dragi a moj komšija Rumun koji se ovde rodio,školovao,dobio porodicu,plaća porez,čiji je on građanin?Diznilenda?

Ćuti tam,ti se ne razumeš :P I ja sam ondaK građanin BGa, po Dragijevom *uživljavanju*.Eto ja sam se uživela i .mense.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

I episkop Beograda nam je patrijarh svih Srba.

To je sudbina prestonog grada, pripada onima koji žive u njemu i jednako svim "građanima" države. I plus, pošto smo mi Srbi jedna takozvana kulturna nacija, i svim Srbima van Srbije. I Vatikan je Rim, ali pripada svim Rimokatolicima, ne samo Rimljanima. Zato se svi Rimokatolici, i Rimljani i ne-Rimljani, dive Vatikanu. Ili Jerusalim, kome on pripada..? Ili Sveta Gora, samo grčka ili svih Pravoslavaca..? Znači, postoje gradovi i mesta koji su više nego samo lokalna naselja. Ovo važi i za Beograd.

A,šta misliš na komjunikejš na ingliš?Možda se budemo bolje razumeli a tebi odraz bude bolji? emoticon-0126-nerd.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...