Jump to content

Сулејман Величанствени по други пут међу Србима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Препорука свима: шта ће вам ТВ? Ја сам мој избацио пре 2 месеца и супер се осећам :-X

Jeste, bolje da imate kojputer sa TV kartom, sve moze u jednom...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Јесте да сам нов овде, али морам да кажем. Много, бре, причате о Турцима. Има и посебан део форума за"дијалог са браћом муслиманима". Са њима нема дијалога. Као што га није било ни са Сулејманом.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Читао сам неки извор из предмета Историја Срба 16-18. век где се помиње да је носио црну мантију, мада заиста мало има сачуваних извора. Али оно што се не спори да се борио са Турцима и да је имао територију којом је он додуше краткотрајно владао. Вероватно сваки Суботичанин зна ко је Јован Ненад, због споменика. А овако у Србији тешко да би сваки 10-ти знао. Наша трагедија.

Подели на овим сајтовима

Сулејман Величанствени по други пут међу Србима

...

Сулејман Величанствени, изгледа, поново долази у Београд.

...

Занимљив је чланак који сте поставили, некако ми је промакао у штампи, па је добро што га овде нађох.

Живот једног од својих највећих владара свели су на ниво ТВ сапунице. Жалосно. Можда зато што би у савременом контексту Сулејман Величанствени интересовао занемарљив број људи. А изгледа да је имао занимљив живот, па како то да се не искомерцијализује...

Без обзира на то што аутор тврди да нам приказивање ове серије неће нанети превише штете, историја приказана у њој тиче се и нас. Па зар баш из турске серије да учимо... за мене то није баш безазлено. А што се тиче гласања гледалаца за ову серију, ко још у то верује...

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Сулејман "Величанствени" синоћ освојио Земун, вечерас напада Београд, још каже: "Биће то освета за наше очеве"... Не пропустите! "Само на вашој Првој Српској ТВ"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...