Deni72 Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Znam da ce mnogi veceras da slave kada Srbija dobije status kandidata za clanstvo u EU....taj status zaista nista ne znaci,ali znam da ce ga mnogi euforicno slaviti....evo za njih jedna pesmica: А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 ја такве људе не познајем Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Ако уђемо у ЕУ они ће да нам диктирају спољну политику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Па зар то већ не чине? Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Pa ako ljudi hoce u EU sta da se radi. To vuce neke posledice i ako su gradjani spremni za to molim lepo. Stvari idu svojim tokom pa cemo na kraju videti kako ce ispasti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 On 1. 3. 2012. at 15:05, Manolis рече Па зар то већ не чине? И то што кажеш. Али ипак, ако сада ЕУ уведе некоме санкције, ми не морамо. Ако уђемо у ЕУ онда ћемо морати. Тј. покварићемо добре односе са неким државама. Непријатељи ЕУ ће постати наши непријатељи... а за пријатеље нисам сигуран... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 On 1. 3. 2012. at 15:11, Srdjan рече И то што кажеш. Али ипак, ако сада ЕУ уведе некоме санкције, ми не морамо. Ако уђемо у ЕУ онда ћемо морати. Тј. покварићемо добре односе са неким државама. Непријатељи ЕУ ће постати наши непријатељи... а за пријатеље нисам сигуран... Јака смо ти ми нека сила Што пре се распадне та организација то боље за нас DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Austrija je morala da promeni vladu kada je pre nekoliko godina pobedio Jerg Hajder, desnicar, i postavili su nekog drugog, umerenog. A austriji su bile uvedene nekakve sankcije u okviru EU da bi ih prinudili na promenu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 On 1. 3. 2012. at 15:14, Жељко Билбија рече Austrija je morala da promeni vladu kada je pre nekoliko godina pobedio Jerg Hajder, desnicar, i postavili su nekog drugog, umerenog. A austriji su bile uvedene nekakve sankcije u okviru EU da bi ih prinudili na promenu. Зар нису њега оптуживали да је (нео)нациста? Ма свако ко је иоле неки десничар, није подобан за ЕУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 On 1. 3. 2012. at 15:18, Manolis рече Зар нису њега оптуживали да је (нео)нациста? Ма свако ко је иоле неки десничар, није подобан за ЕУ. Pa jesu. Pohvalno se izrazavao o njima. Govorio je da su to ljudi na mestu sa integritetom i slicno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 On 1. 3. 2012. at 15:34, Жељко Билбија рече Pa jesu. Pohvalno se izrazavao o njima. Govorio je da su to ljudi na mestu sa integritetom i slicno. И после смо ми најгори и највећи монструми на овоме Свету. Ма путуј Европо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука