Jump to content

Dobijanje statusa kandidata

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Znam da ce mnogi veceras da slave kada Srbija dobije status kandidata za clanstvo u EU....taj status zaista nista ne znaci,ali znam da ce ga mnogi euforicno slaviti....evo za njih jedna pesmica:

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2012. at 15:05, Manolis рече

Па зар то већ не чине?

И то што кажеш. Али ипак, ако сада ЕУ уведе некоме санкције, ми не морамо. Ако уђемо у ЕУ онда ћемо морати. Тј. покварићемо добре односе са неким државама. Непријатељи ЕУ ће постати наши непријатељи... а за пријатеље нисам сигуран...

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2012. at 15:11, Srdjan рече

И то што кажеш. Али ипак, ако сада ЕУ уведе некоме санкције, ми не морамо. Ако уђемо у ЕУ онда ћемо морати. Тј. покварићемо добре односе са неким државама. Непријатељи ЕУ ће постати наши непријатељи... а за пријатеље нисам сигуран...

Јака смо ти ми нека сила :) Што пре се распадне та организација то боље за нас :)

Подели на овим сајтовима

Austrija je morala da promeni vladu kada je pre nekoliko godina pobedio Jerg Hajder, desnicar, i postavili su nekog drugog, umerenog. A austriji su bile uvedene nekakve sankcije u okviru EU da bi ih prinudili na promenu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2012. at 15:14, Жељко Билбија рече

Austrija je morala da promeni vladu kada je pre nekoliko godina pobedio Jerg Hajder, desnicar, i postavili su nekog drugog, umerenog. A austriji su bile uvedene nekakve sankcije u okviru EU da bi ih prinudili na promenu.

Зар нису њега оптуживали да је (нео)нациста? Ма свако ко је иоле неки десничар, није подобан за ЕУ.

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2012. at 15:18, Manolis рече

Зар нису њега оптуживали да је (нео)нациста? Ма свако ко је иоле неки десничар, није подобан за ЕУ.

Pa jesu. Pohvalno se izrazavao o njima. Govorio je da su to ljudi na mestu sa integritetom i slicno.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2012. at 15:34, Жељко Билбија рече

Pa jesu. Pohvalno se izrazavao o njima. Govorio je da su to ljudi na mestu sa integritetom i slicno.

И после смо ми најгори и највећи монструми на овоме Свету. Ма путуј Европо...

Подели на овим сајтовима

35cehpk.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...