Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Питам, јер заиста бих волео да видите колико је лепа /бар мени) ова позадина на сајту и форуму. Иначе, она је специјално рађена за нас и потпуно је оргинална. Оптимизована је за 24 инча, а лепо се види и на 22-ци. Ја имам неки мало старији Асусов од 22 инча. иначе ово је позадина (бар за сада ): dusha and Sinergija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Kod meneje to vidjet perfektno, Vrlo lijepa slika. Možda baš zato što imam taj "slepecky" monitor od 24 incha za čorotinje jakože sem ja! ccvige Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 19" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Дивно што сте поставили слику, тек сад је видим како треба Много је лепа, више ми се свиђа од претходне. (Ја имам неки дугуљасти монитор, не разумем се сад која је величина, али не видим пола) "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Ja imam kocku, 19 incni sa 1280x1024 tacaka. Evo, bas ovaj... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 На кућном матори CRT од 17", а на овом малом преносном кинезу 10,1"... Па видеће се нешто ваљда... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 20", Samsung SyncMaster https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука