Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Usao sam veceras u jednu raspravu sa jednim svestenikom preko fejsa koji gotivi neke izjave Cede Jovanovic i koji brani LDP,pa me zanima,da li to svestenici mogu da imajju svoj stav koji je suprotan stavu SPC,znajuci da je Ceda Jovanovic izjavio da je SPC mutant: -------------------------------------------------------------------- Angelina Ristanovic Hvala!srecan i Vama pocetak posta! vor 43 Minuten · Gefällt mir Sasa Bogosavljevic-Steppenwolf Ne mogu da skapiram ovog Ugrina,kako on,kao svestenik SPC-a moze da gotivi Cedu Jovanovica vor 25 Minuten · Gefällt mir Angelina Ristanovic Mladicu,on za Vas nije Ugrin vec otac Ugrin.A zar Vi mislite da jedan svestenek i uopste hriscanin ne bi trebalo da voli druge ljude?Kakvo god da je Vase misljenje o Cedi treba da znate da je on Bozije stvorenje,pre svega covek-ikona Bozija. vor 23 Minuten · Gefällt mir · 1 Sasa Bogosavljevic-Steppenwolf hahahha,Ceda-ikona Bozija...e sastvarno se nisam ovako slatko nasmejao ) vor 21 Minuten · Gefällt mir Angelina Ristanovic Je li se Vi to,mladicu,smejete Hristovom ucenju? vor 21 Minuten · Gefällt mir · 1 Sasa Bogosavljevic-Steppenwolf Nisam ja Mladic,a ni mladic.....a onakav kao sto je Ceda,ima o njemu u Svetom Pismu sta se kaze,da ti ne citiram sada,a isto se kaze "Ne uprezite se u isti jaram sa nevernicima,jer sta ima pravednost sa bezakonjem; ili kakvu zajednicu ima svetlost sa tamom" (POslanica druga Koricanima gl.6. stih 14.) vor 18 Minuten · Gefällt mir · 1 Angelina Ristanovic Gospodine,sta li biste Vi rekli za Hrista?I On se druzio sa raznima ne bi li ih privoleo Sebi. vor 15 Minuten · Gefällt mir Sasa Bogosavljevic-Steppenwolf I ako se i sam mitropolit Amfilohije,distancirao od Cede,ko je zapravo Ugrin Popovic da ga gotivi,kad taj isti Ceda,pljuje i vredja nasu Crkvu nazivajuci je mutantom....a Hrist,sad kad bi dosao,on bi jos zesce prevrtao stolove po hramovivma nego u ono vreme...u to sma vise nego siguran vor 13 Minuten · Gefällt mir · 1 Sasa Bogosavljevic-Steppenwolf Angelina i nemoj mene vise da pitas sta ja mislim o Hristu,nego pitaj tog Ugrina Popovica koje on to izjave Cedine gotovi i koje to profile i grupe Cedine lajkuje...to je pitanje za razmatranje vor 12 Minuten · Gefällt mir Angelina Ristanovic Prvo,da ista znate o hriscanstvu i da poznajete svoj jezik znali biste da se ne kaze Hrist,vec Hristos.Drugo,da biste sa mnom bili na pertu morate da pitate.No,to je nesto sto se nosi iz kuce.Trece,ja oca Ugrina odlicno poznajem.Zahvalna sam Bogu sto me toliko voli pa mi je dao njega za brata. vor 9 Minuten · Gefällt mir Ugrin V. Popovic Ugrin Popović je gradjanin Srbije i kao takav, a po Ustavu dotične, može da ''gotivi'' koga god hoće i sa tim mitropoit Amfilohije, koji je btw i rukopoložio tog Ugrina, nema ama baš nikakve veze a pravu istinu koju ste izrekli bih vas zamolio da ponovo pročitate i da ponovo o njoj razmislite jer DA tačno je - Hristos bi još ''žešće'' isprevrtao stolove po hramovima PO HRAMOVIMA dok sam ubedjen da u LDP sedištu ne bi ni stolicu oborio. Mislite o tome... А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 И тог свесштеника,тј. оца Угрина и Ангелину,алијас Изиду познајемо ...бар овде са форума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 сви су излудели Таша је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 ovde nisi citirao ni jednu rec tog svestenika koji brani LDP 4869 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 ovde nisi citirao ni jednu rec tog svestenika koji brani LDP 4869 Ugrin V. Popovic Ugrin Popović je gradjanin Srbije i kao takav, a po Ustavu dotične, može da ''gotivi'' koga god hoće i sa tim mitropoit Amfilohije, koji je btw i rukopoložio tog Ugrina, nema ama baš nikakve veze a pravu istinu koju ste izrekli bih vas zamolio da ponovo pročitate i da ponovo o njoj razmislite jer DA tačno je - Hristos bi još ''žešće'' isprevrtao stolove po hramovima PO HRAMOVIMA dok sam ubedjen da u LDP sedištu ne bi ni stolicu oborio. Mislite o tome. А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Мислим да свако има право да "готиви" кога жели,да се дружи са ким жели а бар би ми, хришћани, требало да имамо обавезу да волимо свакога. Политичке оцене па и људске класификације које изрекне било ко и па и неко од Владика нас не обавезују као слободне у Христу. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Е Дени... то ти је сада ин... мораш бити кулл..розе и за ЛДП.. ево разни сељаци по Београду постали такви..да сакрију блато... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Мислим да свако има право да "готиви" кога жели,да се дружи са ким жели а бар би ми, хришћани, требало да имамо обавезу да волимо свакога. Политичке оцене па и људске класификације које изрекне било ко и па и неко од Владика нас не обавезују као слободне у Христу. Iskreno se bojim za opstanak SPC,posebno kad i ako Srbija udje u sve te evro-atlantske organizacije,tada ce biti u Crkvi vecina kao taj Ugrin Popovic,a odredjivace sve sta sme i ne sme,sta moze i ne moze neki likovi poput Vesne Pesic.Natase Kandic,Cede Jovanovic i da ih sve ne nebrajam,ima ih mnogo,a jos vise ih ima nepüoznatih po imenu i prezimenu....Iskreno,bojim se za opsatnak SPC,da ne ostane samo neka ljustura,gde ce doci neki poput Cede ili Biserko ili...i kaze da moramo izbaciti Hrista,jer ona eto vredja necija uverenja i ubedjenja...ne bi me zaista cudilo,pa cak i da kazu da je Hrist neki zlocinac....Vidite li vi ljudi moji,kude sve ovo vodi???Samo se vi pozivajte na prava i na ustave,uskoro ce nam u Briselu odredjivati kako da disemo,a znamo da ne moze se sluziti i Bogu i Mamonu А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Ma strašno.Sutra će biti propast sveta. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Deni ajd mi objasni naslov tvoje teme života ti,šta znači reč *SVESTINIM* ? Таша је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Deni ajd mi objasni naslov tvoje teme života ti,šta znači reč *SVESTINIM* ? Trebao je da pise "SVESTENIK"...izgleda da mi je neki virus uzleteo ili nisma primetio u zurbi da sam lose napisao А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Trebao je da pise "SVESTENIK"...izgleda da mi je neki virus uzleteo ili nisma primetio u zurbi da sam lose napisao Udji u temu i ispravi gresku ..... imas je i na temi Da li sam ja Pravolsavac? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Dok vi brisete prasinu,kuca vam gori....pa dobro,ja cu sto gresim dok kucam i nije opasno,vazno je da ne gresim dok .... animal-smiley-075 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Dok vi brisete prasinu,kuca vam gori....pa dobro,ja cu sto gresim dok kucam i nije opasno,vazno je da ne gresim dok .... animal-smiley-075 Kad gori nek' je bar cista Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 Kad gori nek' je bar cista To je govrorila i MIra Markovic А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука