Jump to content

Navijački neredi: U Širokom Brijegu smrtno stradala jedna osoba

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

24SI - Jedna osoba je smrtno stradala u navijčkom neredu u Širokom Brijegu do kojeg je došlo kada su se navijački Fudbalskog kluba "Sarajevo" sukobili s pripadnicima policije, doznaje Fena od izvora u policiji.

http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2009/august/navijaci_neredi_127845591.jpg&size=article_medium

Kako Fena neslužbeno saznaje, smrtno je stradao sarajevski navijač.

Do nereda je došlo uoči utakmice koja je trebala biti odigrana danas između nogometnih klubova "Široki Brijeg" i "Srajevo".

(Susret devetog kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Sarajeva, koji je danas trebalo da bude odigran na Pecari, odgođen je zbog navijačkih nereda.

Do nereda je došlo nakon što su navijači Sarajeva stigli u Široki Brijeg i sukobili se s navijačima domaće ekipe.

U neredima je povrijeđen veliki broj navijača, kao i pripadnika policije.

Prema nezvaničnim informacija, zapaljen je jedan policijski auto, uništeno nekoliko privatnih automobila, polupana stakla na izlozima, a teško je povrijeđen jedan policajac, kao i navijač Sarajeva.

Pripadnici Specijalne policije iz Mostara uspjeli su zaustaviti nerede. )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Navijač Sarajeva V. Puljić poginuo u Širokom

Navijač Sarajeva Vedran Puljić poginuo je u pravoj drami koja se danas popodne odvijala u ovom gradu, uoči odigravanja meča između tamošnjeg nogometnog kluba i gostujuće ekipe Sarajeva. Veći dio navijačke grupe Horde zla pod jakom policijskom pratnjom ispraćen je prema Mostaru, a preostalima se u domovima zdravlja ukazuje medicinska pomoć.

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/

Подели на овим сајтовима

Jednostavno Herceg-Bosnu pripojiti Hrvatskoj a Republiku Srpsku Srbiji i da se jednom zavrsi sa projektom BiH

ne moze covece, hercegovina je srpska otadzbina, tj cela bosna.Sve to treba pripojiti ujedinjenom Srpskom carstvu, sta hrvati hoce kad ih najmanje ima...muslimai ce se sami dozvati pameti tj, shvatiti da su im preci bili Srbi i eto sve je reseno, al moja varijanta je slabo izvodljiva pa prihvatam i tvoju ideju, al samo kao trenutmo resenje, nikako kao konacno
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Jednostavno Herceg-Bosnu pripojiti Hrvatskoj a Republiku Srpsku Srbiji i da se jednom zavrsi sa projektom BiH

ne moze covece, hercegovina je srpska otadzbina, tj cela bosna.Sve to treba pripojiti ujedinjenom Srpskom carstvu, sta hrvati hoce kad ih najmanje ima...muslimai ce se sami dozvati pameti tj, shvatiti da su im preci bili Srbi i eto sve je reseno, al moja varijanta je slabo izvodljiva pa prihvatam i tvoju ideju, al samo kao trenutmo resenje, nikako kao konacno
E moj brate ako bi se pozivali na otadzbinu onda bi smo trebali da trazimo deo Kavkaza od Rusa !Otadzbina je nesto sto ima korene ali se itekako pogotovu na Balkanu menja oblicje iz veka u vek !

Svaka generacija treba da trazi resenja koja ce da budu svrsishodna za napredak nase dece

Подели на овим сајтовима

E moj brate ako bi se pozivali na otadzbinu onda bi smo trebali da trazimo deo Kavkaza od Rusa !Otadzbina je nesto sto ima korene ali se itekako pogotovu na Balkanu menja oblicje iz veka u vek !

Svaka generacija treba da trazi resenja koja ce da budu svrsishodna za napredak nase dece

Sto da trazimo teritoriju od Rusa, imam bolje resenje, da se ujedinimo u pravsolani blok, i ne samo sa Russiama, slicno kao projekat juznih slovena jugoslavija, stim sto je ovaj svepravoslavni, moje vidjenje
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Sto da trazimo teritoriju od Rusa, imam bolje resenje, da se ujedinimo u pravsolani blok, i ne samo sa Russiama, slicno kao projekat juznih slovena jugoslavija, stim sto je ovaj svepravoslavni, moje vidjenje
Slazem se brate i ja imam simpatije za tako nesto ali realno do Drugog Dolaska Hristovog bice to verovatno utopisticka ideja ! Za sada trebamo da vidimo sta cemo i kako cemo ovde gde jesmo sa ovima oko nas sa kojima govorimo istim jezikom i mahom imamo isti mentalitet !
Подели на овим сајтовима

Па ја баш нисам за такво уједињење. Уосталом, од неких археолога (мој брат је археолог па од његових колега) сам чуо да постоји нека теорија да је заправо Александар Карађорђевић потајно желео да буде цар православни. Да уједини све православне и да он стане као њихов цар. То је само нека теорија коју су неки људи себи у глави развили на основу неких података. Ништа више.

Подели на овим сајтовима

Slazem se brate i ja imam simpatije za tako nesto ali realno do Drugog Dolaska Hristovog bice to verovatno utopisticka ideja ! Za sada trebamo da vidimo sta cemo i kako cemo ovde gde jesmo sa ovima oko nas sa kojima govorimo istim jezikom i mahom imamo isti mentalitet !
319.gif smej.gif

?? ?? ??? ????? ?? ????? ?????????.

Zasto ne deda???
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

скептичан сам, рецимо....боље да будемо добре комшије него браћа која ће се поубијати....  мада, ми Срби ни сами са собом не можемо а камоли са другима....

Баш смо јутрос после Литургије причали нешто..случајно се неко нашалио на рачун шта би било да ми Срби имамо атомску бомбу..па посвађали би се око тога на кога да је бацимо. ОНда би се поделили у два табора. И један табор би дошао до дугмета и бацио бомбу на ову другу половину Срба.  црни хумор...

све је то тако лепо описано код Ковачевића у књизи "20 српских подела"

Подели на овим сајтовима

• Гости

????????? ???, ??????....???? ?? ?????? ????? ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????....  ????, ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ?????? ?? ???????....

??? ??? ?????? ????? ????????? ??????? ?????..???????? ?? ???? ??????? ?? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????..?? ????????? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ?? ?? ??????. ???? ?? ?? ???????? ? ??? ??????. ? ????? ????? ?? ????? ?? ??????? ? ????? ????? ?? ??? ????? ???????? ????.  ???? ?????...

??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ?????????? ? ????? "20 ??????? ??????"

hahah pa i jeste jel je Srbinu neistomisljenik neprijatelj br 1 pa onda svi ostali
Подели на овим сајтовима

????????? ???, ??????....???? ?? ?????? ????? ??????? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????....  ????, ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ? ?????? ?? ???????....

??? ??? ?????? ????? ????????? ??????? ?????..???????? ?? ???? ??????? ?? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????..?? ????????? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ?? ?? ??????. ???? ?? ?? ???????? ? ??? ??????. ? ????? ????? ?? ????? ?? ??????? ? ????? ????? ?? ??? ????? ???????? ????.  ???? ?????...

??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ?????????? ? ????? "20 ??????? ??????"

podele me ne zanimaju vec jedinstvo,i mislim da su nam sve te price namtnute....

Verujem u casne srbe i pravoslavce da ce doci dan ujedinjenja pre Hristovog 2 dolaska.I ne samo u to , vec i uoslobadjanje Konstinatopolja.

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ослобађање Константинопоља? Ти би Коста у неки крсташки рат, видим ја.....И хоћеш да кажеш да нам је наметнута прича о поделама? Па брате, осврни се око себе мало....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...