Jump to content

БАЧЕНА БОМБА НА ЗГРАДУ ПИНКА

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Бачена бомба на зграду Пинка

У ноћи између суботе и недеље, петнаест минута после поноћи, бачена експлозивна направа на зграду РТВ Пинк. Нема повређених. Истрага у току.

На главни улаз телевизије Пинк синоћ, 15 минута после поноћи, бачена је експлозивна направа.

Постављена слика

У експлозији нико није повређен, али је причињена већа материјална штета на главном улазу зграде.

Према незваничним информацијама, бомбу су бацила два непозната нападача са мотоцикла у покрету.

Инциденту је претходио вербални сукоб неколико младића са радницима обезбеђења зграде, у ноћи између петка и суботе.

После експлозије, део улице Незнаног јунака био је затворен за саобраћај.

ИЗВОР

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Поправиће то Жељко ...има се може се, хвала Богу што само нико није

пострадао. poklon

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

319.gif poklon slikanje 319.gif 319.gif 0104_cheesy :smiley: klapklap klapklap klapklap klapklap 0202_238 0202_238 319.gif 319.gif 0104_cheesy :smiley: dada dada klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel klapklap klapklap klapklap :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

0405_feel

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

Помаже бог браћо и сестре ,

тужно је што се дешава тако нешто ма шта год ми мислили о газди Пинка . Највероватније да су дугови из прошлости почели да се наплаћују.

Да да бог да нико нестрада а онај који је дужан да одужи своје.

Бог Вам помогао

Подели на овим сајтовима

Наравно страник, не би било добро да неко страда, то нико не жели. poklon

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

??? ?? ????????? ???? ??????????? ????? ?? ??????? ????? ??????.

???? ?????, ?? ????? ???? ?? ?? ?????? 0202_238.

????????? ?? ????? ...??? ?? ???? ??, ????? ???? ??? ???? ???? ????

?????????. 0202_238

?? ??? ?? ??? ?????????? ?? ?? ?????.

???? ????? ????? ?? ?? ??? ??????.

????? ??? ??? ?? ?????????? ??????????? ???? , ????? , ???? ?? ??? ?? ?? ?????? ??? ???? , ????? ?? ?? ???? ??????? ??????? ?????.

?? ???? ?? ?????? , ??? ?? ??? ???? ??????? ??? ?????? ?? ????? ????? ? ????? ?? ????? ?????, ???? ?? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????? ?? ????? ?????? ? ?????? ????? 200-300 ?????.

????? ???? ?? ????? ?????? ( ??????? ?????? ?????? ?? ???? ?? ??????? ???? ????? ?? ??? ??? ??? ?? ????) ??? ??????? ? ???? ?? ???? ? ?? ?? ??? ??? ????? ? ???? ???????? ??? ????????? ?? ?? ????? ????? ? ????? ???? ???????????? ? ?????????????????? ??????????, ????? ?????? ?? ?? ?? ??????? ????? ???? ??? ?? ?? ???????? ?? ????? ????????? ??? ??? ?? "??? ?? ???? ????? ??????" ?? ??????? ?? ??????????? ? ?????????? ?? ????? ?????? ??????? ? ????? ?????? ?????????.

?? ???? ??? ?? ???? ????? ?????????????????? ???????? ????????? ? ???? ???????????? ???? ???? ???? ????? ?? ?? ?? ????? ?? ??????, ? ????????? ????????? ???? ???????? ?? ?? ??? ??? ?? ?? ??????? ??? ?????? ?? ???? 10 ????????? ??????.

????? ????? ????? ???????? ?????????? ? ???????????? ??? ???? ? ????, ??? ?????.

Подели на овим сајтовима

:cheesy2: 0104_cheesy 8084.gif

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Бачена бомба на зграду Пинка

У ноћи између суботе и недеље, петнаест минута после поноћи, бачена експлозивна направа на зграду РТВ Пинк. Нема повређених. Истрага у току.

На главни улаз телевизије Пинк синоћ, 15 минута после поноћи, бачена је експлозивна направа.

Постављена слика

У експлозији нико није повређен, али је причињена већа материјална штета на главном улазу зграде.

Према незваничним информацијама, бомбу су бацила два непозната нападача са мотоцикла у покрету.

Инциденту је претходио вербални сукоб неколико младића са радницима обезбеђења зграде, у ноћи између петка и суботе.

После експлозије, део улице Незнаног јунака био је затворен за саобраћај.

ИЗВОР

:)
Подели на овим сајтовима

али је причињена већа материјална штета на главном улазу зграде.

Нема бриге, за нашег Жељу то је ситниш smej.gif.

Поправиће то Жељко ...има се може се, хвала Богу што само нико није

пострадао. :)

Па кад ме већ прозивљете да се јавим.

Прво немам појма ко је ово урадио.

Друго сви сад из комшинских медијумских кућа , јелте , веле да сам ја то урадио сам себи , јербо ми је лоше гледана емисија Фарма.

Ал није то истина , јер ко год мене познаје зна колико ја ценим посао а новац на првом месту, тако да ми не пада на памет ни један евро штете на мојој згради а камоли неких 200-300 јевра.

Треће моји су тајни агенти ( наравно бизнис агенти да неко не помисли како радим за циу или циа за мене) већ сазнали о коме се ради и да је ово још један у низу покушаја тог млатомуха да ми сроза углед и углед моје најгледаније и најружичанственије телевизије, наиме решили су да ми укаљају образ тиме што ће ме оптужити за такву бедастоћу као што је "сам на себе бомбе бацала" по рецепту из деведесетих а примењеном на неким другим местима и неким другим разлозима.

Но како год ми ћемо своју најружичанственију политику наставити и бити најгледанији иако нико није дужан за то да плати ни цвоњка, а мухомлату поручујем овом приликом да би био ред да се отрезни већ једном за ових 10 последњих година.

Свако добро желим пинковим гледаоцима и поштоваоцима мог лика и дела, ваш ЖЕЉКО.

:)

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...