Srdjan Kotur Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 ako da, na čemu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Још питаш... (ЛОЛ, да извинеш на изразу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Zavidim onima sto zive u toplim krajevima i suncaju se,dok se ja winter http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Ja ovako mator zavidim mladima .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Завидим самоме себи. А не знам на чему :- - ја сам полудео :-X ! Е па чекај 0409_feel , можда управо на томе завидим себи! brokoli brokoli brokoli brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Сваком ко има нешто боље што није постигао личним радом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 uhvatim sebe da zavidim drugima na posvećenosti naravno radi se o tome da mi je krivo zbog njih,već sebe osuđujem što ja nisam posvećen cilju kao oni "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука