Jump to content

Saopštenja za javnost Islamske vjerske zajednice BIH

Оцени ову тему

Препоручена порука

Требало би се од бошњачког дела Федерације оделити берлинским зидом :D

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Prijatelju nisi razumio kontekst pisanja.Moj stav o svim zločincima jeste da je njihova vjera jedna a to je zločin i nasilje. Da je moj rođeni u pitanju takav je moj stav.Međutim ja sam pisao u globalnom smislu.Naravno neki to zloupotrebljavaju i vade iz konteksta ono što nije rečeno.

Немој да сада лагиш, ако ти не знаш шта си писао пре коју недељу ми знамо.

Подели на овим сајтовима

Немој да сада лагиш, ако ти не знаш шта си писао пре коју недељу ми знамо.

Eto navedi da ti objasnim što sam napisao.Morat ću ti brale sve nacrtati.Ali nesekiraj se i to ču učiniti.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Требало би се од бошњачког дела Федерације оделити берлинским зидом :D

Nekako mi ovo nije čudno.Vama Srbima ide djeljenje dobro.Svake godine nove podjele i berlinski zidovi eno ga grade sada i po Vojvodini. sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Eto navedi da ti objasnim što sam napisao.Morat ću ti brale sve nacrtati.Ali nesekiraj se i to ču učiniti.

Па наравно да хоћеш. Ваљда си и ти увидео (за ових недељу дана) да је СС Ханџар злочиначка, нечасна и фашистичка дивизија.

Подели на овим сајтовима

Па наравно да хоћеш. Ваљда си и ти увидео (за ових недељу дана) да је СС Ханџар злочиначка, нечасна и фашистичка дивизија.

Uvidio sam ja ovdje mnogo što između ostalog da se zloupotrebljava napisano i izvrće izrečeno. 301

Подели на овим сајтовима

Причаш истим језиком као што је причао твој чукум ђед, и његов ђед и колена уназад... и врло ти добро иде... И то ми је изузетно драго.

Imam osječaj da će ovaj iole uljudan razgovor loše završiti.Zato da malo stanemo da bismo sutra nastavili ali bojim se da ćeš opet o mojim djedovima.Zato mani se čorava posla djete.

Подели на овим сајтовима

Imam osječaj da će ovaj iole uljudan razgovor loše završiti.Zato da malo stanemo da bismo sutra nastavili ali bojim se da ćeš opet o mojim djedovima.Zato mani se čorava posla djete.

Мислиш да си сада велики чика ако ми тепаш? Чујем да идеш на пут, која је жељена дестинација? (ако није тајна)

Подели на овим сајтовима

Nekako mi ovo nije čudno.Vama Srbima ide djeljenje dobro.Svake godine nove podjele i berlinski zidovi eno ga grade sada i po Vojvodini. sHa_sarcasticlol

Јесте,тако су и твоји преци прешли у ислам да би добро јели.Увек је постојао тај моменат дељења код Срба,данашњи "Бошњаци" су најјаднији пример тога.Али добро,ради се о доиста великој нацији-Српској нацији и нормално је да буде пуно различитих мишљења.То је код вас немогуће,јер вас је ислам вратио у непросвећеност а и шта да се подели,осим да се Зеница одвоји од Тузле ccvige

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Ako pstoji dokazan zločin koji je presuđen sudskom presudom moje će mišljenje biti kao i tvoje.

Slušaj me brate.Mislim da smo obojica ovdje već duže vrijeme.ako do sada nismo naučili da se trebamo uvažavati nikada nećemo se nećemo uvažavati.

Znaci po tom tvom ni Karadzi ni Mladic nisu zlocinci ni jednom ni drugom nista nije presudjeno. I p-usti mi misljenje sudova i ja i ti smo bili u Bosni za vreme rata i videli sta je bilo; ja pitam tebe za tvoje misljenje ne sta ce reci sudovi.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...