Милан Меденица :) Написано Јануар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Мени ово није смешно. И мушкарац може да буде жртва силовања. Може на тај начин и да заради неку болештину. Имамо (углавном) сажаљења за жене жртве, а момцима се подсмевамо. Замислите братијо моја форумска, да се то вама догоди. Да, без своје воље (помоћу неке дроге или нечег сличног), ВАС нека (или неке) цура обрљави, и буде шта буде. А после - лечи се, живи са осећајем гађења, а можда и плаћај алиментацију, ако си процењен као пожељан тата. лидијо, нико то не доводи у питање, ал је конкретна вест стварно смешна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Можда је навијач био неки клинац од 15 - 16 година? Мислим, клинац је прво хтео а после се уплашио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Да ниси ти можда био тај Македонац Jа сам Србин и идем само на текме у арену Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Jа сам Србин и идем само на текме у арену Izvini Srbendo, nismo te prepoznale... 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Izvini Srbendo, nismo te prepoznale... 1414_feel Па добро то није никаква препрека да се видимо нисам имао намеру да вас повредим :P Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Па добро то није никаква препрека да се видимо нисам имао намеру да вас повредим :P Gledajte se, slobodno, nemam nista protiv sHa_sarcasticlol Ma hajde, ne damo se mi tako lako povrediti. Nemoj da brines uopste. 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Jа сам Србин и идем само на текме у арену Упс, дечко, мала исправка. Македонци су Срби! Поздрав! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Упс, дечко, мала исправка. Македонци су Срби! Поздрав! 319.gif Македоци су једним маљим делом Срби али далеко већим делом су Бугари Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327485454' post='567549] лидијо, нико то не доводи у питање, ал је конкретна вест стварно смешна. Оно јес .mislise. 0409_feel .Не пије воду ова прича, баш скроз. :wink: Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука