Макрина Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Што ми драго што је овај човек добитник НИН-ове награде По први пут ову награду је добио неко ко није политизован,ама баш нимало,нити има везе са политиком. Радује ме ово,има наде,има,има. Boba је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Читао сам неке интервјуе ово чике и свиђа ми се. Романе нисам читао, али хоћу. Надам се да ће ускоро и у теологији маргина доћи до изражаја... Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=1336&yyyy=2012&mm=01&dd=19&nav_id=575192 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Да,гледала сам ову емисију,и ја ћу прочитати роман обавезно.Читала сам поезију,добра је. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука