w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 http://specijal.vran...0/20519/?tpl=20 http://www.myspace.com/izvormusic fenomenalna grupa i neverovatan vokal.... poslušajte Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NFxRkrHgK3c Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Sophrosyne and dusha је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Sophrosyne and dusha је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Grupa IZVOR se bavi čuvanjem i izvodjenjem tradicionalne muzike Balkana i to one muzike koja čini deo nacionalne baštine srba, bugara, makedonaca, goranaca.... Članovi grupe zajedno sviraju od januara 2004. godine ali su i ranije bili posvećeni istoj vrsti muzike po svom porodičnom poreklu (Ivana Tasic), odnosno po svom individualnom ili grupnom radu. Njihova interpretacija tradicionalnih pesama uobličena je zahvaljujući iskustvu u radu na sakupljanju terenskih audio-snimaka u gradskim sredinama i udaljenim, nepristupačnim planinskim oblastima, zatim zahvaljujući prihvatanju tradicionalnih znanja od majstora instrumenata u Makedoniji i Grčkoj i korišćenju originalnih instrumenata i specificnih modalnih lestvica sa prostora Balkana. Aranžmani su uradjeni u skladu sa standardima orkestara narodnih instrumenata južnog dela Balkana i delimično, koliko je to instrumentarijum grupe dopuštao, čalgijskih orkestara. Slobodni tretman instrumentalnih deonica u nekoliko numera i aranžmani pesama bez instrumentalne pratnje rezultat su ličnog doživljaja pesama samih izvodjača. Kvalitetu izvodjenja veoma doprinose transformacije solističke glasovne boje i izraza u zavisnosti od karaktera i etnosa pojedinih pesama. link za album : GRUPA IZVOR - Ogrejala mesečina Izvor - Air da ne storiš Izvor - Derviško mome Izvor - Gel bajim, gel Izvor - Goranine, ćafanine Izvor - Gusta mi magla padnala Izvor - Ležal e Stojan Izvor - Ogrejala mesečina Izvor - More izgrejala, nane Izvor - Nad Pirina, jasno slunce Izvor - šetnala se kuzum Stana Izvor - Svu noć mi bilbil prepeva Izvor - Tamna noći, tamna li si Izvor - Tupan mi tupa Izvor - Večeraj sino http://muzika-balkana.blogspot.com/2010/07/grupa-izvor-ogrejala-mesecina.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 pesma sadašnjosti Таша and dusha је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 баш је лепо ово клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 moja žena se poznaje sa pevačicom... kaže mi da je završila učiteljski fakultet i misli da je asistent na učiteljskom faksu u vranju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326050162' post='555954] баш је лепо ово šteta što od nekih prosečnih (čast izuzecima) ne mogu da dobiju prostor u medijima... jednom su gostovali kod žike-pričaj šta ti ja kažem i stani kad ti ja kažem-šarenice ...kad je emisija bila u Vranju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 ovo podseća na Anastasiju... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 šteta što od nekih prosečnih (čast izuzecima) ne mogu da dobiju prostor u medijima... jednom su gostovali kod žike-pričaj šta ti ja kažem i stani kad ti ja kažem-šarenice ...kad je emisija bila u Vranju уватисмо на ртс-у неку емисију у неку недељу мој ћале и ја, уживасмо у редаљци етно група и певачких способности и разноликости биља крстић организовала као неко такмичење, укапирах да је нека фаца на ртс-у око културе. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Ja ih mnogo volim. 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 jedno poredjenje TAMNA NOCI, TAMNA LI SITamna noci, tamna li sitamna noci, aman, amantamna li siNevestice, bleda li sinevestice, aman, amanbleda li siNevolja mi bleda bitinevolja mi aman, amanbleda bitiImam dragog adzamijunikad kuci, aman, amanne dolaziI kad dodje, s jadom dodjei kad dodje, aman, amans jadom dodjeSa mnom jadnom ne govorisa mnom aman, amanne govori Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука