Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ništa Zoske, ovo je molitveni doručak zatvorenog tipa vidis da nismo u mogucnosti da organizujemo najobicniji dorucak mozda drugi put a ako bude vecera javicemo ti na vreme ne brini ,svakako nece biti ovako javno није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 можем ја да помогнем порукицама и да организујемо људе мислим да нас има већ троје заинтересованих, можда одма и 4 ... Oglo је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325969280' post='555409] можем ја да помогнем порукицама и да организујемо људе мислим да нас има већ троје заинтересованих, можда одма и 4 ... ja sam vec planirala da te zovem није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука