Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Kad bi skupili jedno 200 takvih snajperista pa pravac na Kosovo. 0203_cool http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 tolko ljudi tebe vredja, a ti nikoga ovde ne vredjas kad tvrdis da Bog ne postoji... dobar pokusaj nema izgovora sad, procitaj pravilnik, pricaj ti svoju pricu al bez prideva i onomatopeje Ja ne tvrdim da bog ne postoji, ja mislim da bog ne postoji, misljenje koje ne mogu da argumentujem u potpunosti. Mogu samo da kazem da nema razlgoa da bog postoji po mom misljenju, i to je sve st omogu. Kad sam ja pa rekao da sam 100 % bez iakkva trunke sumnje siguran da bog ne postoji i da ste vi caknuti? Nikad. I nemoj da si bezobrazan i da zloupotrebljavas sad moje lichno ubedjenje. a sacu ti obrazlozim i zasto, ajde pored toga sto me nervira to da citam te prideve, nego se radi o tome da se to sve cesce pojavljuje u tvojim recenicama, ako tako nastavis, uskoro ce ti recenice biti formirane samo od prideva To si mozda u pravu sve se cesce pojavljuju zato vise necu da im odgovaram nista. Jer ih ne smatram ljudima vrednih razgovora. Uglavnom kad mi se omakne kod nekog drugog ko to nije zasluzio meni je posle krivo jer je prouzrokovano negativnim emocijima koje mi ova trojica stvaraju... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 citas ti sta pisem al ne razumes... necu vise da se raspravljam rekoh ti sta sam hteo, pa ti sad ili predji preko toga i skartiraj, ili procitaj jos jednom samo sa razumevanjem. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Pa sto se ti onda vredjas? zao mu sto smo glupavi i idijoti pa oce da nam pomogne :lol: sHa_sarcasticlol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Kad bi skupili jedno 200 takvih snajperista pa pravac na Kosovo. 0203_cool па јес, најлакше је заклати ... најтеже је оразумити човека. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 a sta mislite, mozda meci da budu sa kokainskom booocom? ili jos bolje bogain http://www.ibogatherapyhouse.net/ http://en.wikipedia....bernanthe_iboga to gorile zvackaju i tako dizu svest ima smisla ja mislim :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325797173' post='554462] па јес, најлакше је заклати ... најтеже је оразумити човека. Na Kosovu se problemi resavaju laksim putem. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Na Kosovu se problemi resavaju laksim putem. па јесте, тамо не живе људи који су способни за покајање, као и ми што смо грешни разним против-Божјим и смртним гресима ... само демони. greengrin greengrin greengrin ју, па нису ваљда сви грешници исти а гори они који Богу мисле да службу чине убиствима? иначе, већ сам покушао једном да те упозорим да се човек својим устима најчешће лишава живота некаквим позивањем на насиље или реципроцитет ... па бих био слободан поновити ти исто. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325797597' post='554470] иначе, већ сам покушао једном да те упозорим да се човек својим устима најчешће лишава живота некаквим позивањем на насиље или реципроцитет ... па бих био слободан поновити ти исто. Kada nas sledici put budu napali ti pozivaj na mir. "Gospod,zastava moja." http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Kada nas sledici put budu napali ti pozivaj na mir. "Gospod,zastava moja." наравно, обе стране. али чуди ме да цитираш Стари Завет, који се остварује у Новом речима - блажени су миротворци ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 treba ljudi da se dogovore, valjda nece biti new age matrix, pa lepo da se ratuje sa mecima Ibogainskog punjenja, moze i dimnim bombicama, i eto resenja, sto su glupi pa moraju da ubijaju, to je stvarno nemoguca glupost i budalastina par exellance ubijati zbog alavosti i mrznje, a nagrada je sta? u cemu je on bolji sad? juju koja glupost nemaju osnovno obrazovanje a na najvisim su funkcijama Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325798082' post='554482] наравно, обе стране. али чуди ме да цитираш Стари Завет, који се остварује у Новом речима - блажени су миротворци ... Blazeni i jesu oni koji uspostavljaju mir i podsticu ga.Ali kad dodje do napada treba se braniti.Zasto bi Sv. Lazar napao turke ?Po tebi trebao je dobrodoslicu da im priredi i da se preda. Bukvalisto jedan http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Blazeni i jesu oni koji uspostavljaju mir i podsticu ga.Ali kad dodje do napada treba se braniti.Zasto bi Sv. Lazar napao turke ?Po tebi trebao je dobrodoslicu da im priredi i da se preda. Bukvalisto jedan волео бих да ме цитираш где то тврдим ... а тешко ћеш мене пронаћи у сопственом буквализму позивања на хладнокрвно убијање стрељањем и демонизацијом других људи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325799342' post='554499] волео бих да ме цитираш где то тврдим ... а тешко ћеш мене пронаћи у сопственом буквализму позивања на хладнокрвно убијање стрељањем и демонизацијом других људи E moj Milane.......neka si ti meni ziv i zdrav.Kada dodje sudnji cas videcemo kako ce Bog da nam podeli po delima nasim. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 E moj Milane.......neka si ti meni ziv i zdrav.Kada dodje sudnji cas videcemo kako ce Bog da nam podeli po delima nasim. бедак ... знаш, да те предухитрим сазнањем шта ћеш добити за очекивање по делима - свети Јован Крститељ је терао људе као што су били садукеји од крштења, назвао их породом ђавољим. иначе, садукеји су мислили да су праведници, да ће крштењем и делима да се спасу ... тиме су негирали Васкрс, Духа Светог, анђеле - све духовно. ја би се на време освестио, тражио милост, а ти како оћеш. то ти је мој братски савет клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука