Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Ne kapiram sta si ovim hteo da kazes? "Kazu mi ljudi - tamo 90 optuzba za srbe a 30 za hrvate. Pa normalno da je 90 optuzba za srbe kada tuzbe protiv nas podizu tri strane: Hrvatska, Muslimanska, Albanska. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Sud za dodatno poražavanje poražene strane u ratu. Jel to mislis na osnovu toga sto si malo pogledao kriterijume dokaza i dokazivanja u medjunarodnom krivicnom pravu ili si onako cuo... video kud svi turci tu i mali mujo? Jedini "dokaz" koji imaju da mi pruze u vezi sa "losom" stranom tog suda kako je antisrpski jeste broj Srba tamo. Sto je jako tupav argument, isto ko sto imas u kradjama najvise ucesnika Romske nacionalnosti - da su srpski sudovi anti-romski. Kad mi neko pruzi neki kvalitetan argument sem toga i "seselja drze tamo 10 godina ne mogu mu nista" analizu nekog slucaja, da vidim da je nesto ozbiljno naruseno / onda moze da donosimo neke kvalitetne zakljucke. Dotle nema apsolutno nikakav razlog da verujemo da je "antisrpski" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 "Kazu mi ljudi - tamo 90 optuzba za srbe a 30 za hrvate. Pa normalno da je 90 optuzba za srbe kada tuzbe protiv nas podizu tri strane: Hrvatska, Muslimanska, Albanska. A kakve to veze ima sa pravdom? Ako si se kacio sa tri strane tri strane dizu tuzbe protiv tebe. Ne vidim sta ti je tu nelogichno? Logichno je da ces da dobijes vise tuzbi, nego strana koja je potkacena samo sa jednom suprotnom. Druga stvaru opste ne vidim kakve veze TUZBA ima sa PRAVDOM? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Jel to mislis na osnovu toga sto si malo pogledao kriterijume dokaza i dokazivanja u medjunarodnom krivicnom pravu ili si onako cuo... video kud svi turci tu i mali mujo? Jedini "dokaz" koji imaju da mi pruze u vezi sa "losom" stranom tog suda kako je antisrpski jeste broj Srba tamo. Sto je jako tupav argument, isto ko sto imas u kradjama najvise ucesnika Romske nacionalnosti - da su srpski sudovi anti-romski. A kako su Iuris srbi iz RS mogli da ucestvuju u napadu na BiH i da budu u udruzenom zlocinackom poduhvatu sa drzavom Srbijom koja , na sudu je dokazano, nije ucestvovala u tom ratu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 A kako su Iuris srbi iz RS mogli da ucestvuju u napadu na BiH i da budu u udruzenom zlocinackom poduhvatu sa drzavom Srbijom koja , na sudu je dokazano, nije ucestvovala u tom ratu? Sta ti mene pitas uopste ja nisam siguran.. Ali ako sam te dobro razumeo, kako su mogli Srbi iz republike srbije da ucestvuju ako drzava nije ucestvovala? Lepo, Srbi su mogli da ucestvuju u rati a da vojska RS ne ucestvuje u ratu, sta je tu diskutabilno? Cemu to pitanje? A niko ne dize optuzbu protiv Srbije. Vec protiv stranaka u ratu koje su posle istog postali gradjani Srbije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 A kako su Iuris srbi iz RS mogli da ucestvuju u napadu na BiH i da budu u udruzenom zlocinackom poduhvatu sa drzavom Srbijom koja , na sudu je dokazano, nije ucestvovala u tom ratu? Na kom sudu ,kada , stvarno ne znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Jel to mislis na osnovu toga sto si malo pogledao kriterijume dokaza i dokazivanja u medjunarodnom krivicnom pravu ili si onako cuo... video kud svi turci tu i mali mujo? Jedini "dokaz" koji imaju da mi pruze u vezi sa "losom" stranom tog suda kako je antisrpski jeste broj Srba tamo. Sto je jako tupav argument, isto ko sto imas u kradjama najvise ucesnika Romske nacionalnosti - da su srpski sudovi anti-romski. Taj ti si totalno neupućen a pritom si i konformista stav, ostavi za nekog drugog. Mislim da bi sve ljude ovde uverilo u legitimnost kada bi pred taj sud izašli ljudi zbog kojih je nastradalo 16 radnika RTSa, 115 nedužnih albanskih civila u onoj koloni na Kosovu, 35 ljudi koji je poginulo kada su bacili cluster bombe u centar Niša, 11 u podrumu kuće u Batajnici, 37 u onom autobusu, 24 u vozu... Pa onda 10000 stanovnika Sudana, milion Iračana, list goes on and on. Svako treba da odgovara za nedela. Svako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Sta ti mene pitas uopste ja nisam siguran.. Ali ako sam te dobro razumeo, kako su mogli Srbi iz republike srbije da ucestvuju ako drzava nije ucestvovala? Lepo, Srbi su mogli da ucestvuju u rati a da vojska RS ne ucestvuje u ratu, sta je tu diskutabilno? Cemu to pitanje? A niko ne dize optuzbu protiv Srbije. Vec protiv stranaka u ratu koje su posle istog postali gradjani Srbije. Iuris ako ti ovako jednostavna pitanja ne razumes bolje menjaj skolu. Kako moze Karadzic biti optiuzen za agresiju radi stvaranje velike srbije zxajedno sa milosevicem a milosevic, tj. srbija nije ucestvovala u napadu na bosnu, vec je na sudu dokazano da je tamo vodjen gradjanski rat? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Taj ti si totalno neupućen a pritom si i konformista stav, ostavi za nekog drugog. Ja sam konformista a ti lupetas gluposti o kojima dve blage nemas. Mislim da bi sve ljude ovde uverilo u legitimnost kada bi pred taj sud izašli ljudi zbog kojih je nastradalo 16 radnika RTSa 115 nedužnih albanskih civila u onoj koloni na Kosovu, 35 ljudi koji je poginulo kada su bacili cluster bombe u centar Niša, 11 u podrumu kuće u Batajnici. Pa onda 10000 stanovnika Sudana, milion Iračana, list goes on and on. Svako treba da odgovara za nedela. Ti crni sinko ne znash ni sta je mandat suda, i za sta koji sud sluzi al znash da je haski sud neispravan. Ajd kad to naucis javi mi se da pricamo. evo ti hint ovde ti pise: http://en.wikipedia....rmer_Yugoslavia The International Tribunal for the Prosecution of Persons Responsible for Serious Violations of International Humanitarian Law Committed in the Territory of the Former Yugoslavia since 1991, more commonly referred to as the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia or ICTY, is a body of the United Nations established to prosecute serious crimes committed during the wars in the former Yugoslavia, and to try their perpetrators Ne znam ja ko ovde ima konformisticki stav po fazonu kud svi turci tu i mali mujo. Svako treba da odgovara za nedela. Treba ali nije svaki sud zaduzen za svako delo. Sudovi, kao i svaki drugi organ ima svoje jasno precizirano zaduzenje. Jasno precizirano zaduzenje Haskog suda koji sudi tretnuno seselju koji je sudio milosevicu su dakle ratovi u bosni i hrvatskoj. Na vikipediji naravno to nije do kraja precizirano ali bombardovanje Srbije, i sve sto se desilo na kosovu - za to niko ne odgovara u Haskom sudu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Iuris ako ti ovako jednostavna pitanja ne razumes bolje menjaj skolu. Kako moze Karadzic biti optiuzen za agresiju radi stvaranje velike srbije zxajedno sa milosevicem a milosevic, tj. srbija nije ucestvovala u napadu na bosnu, vec je na sudu dokazano da je tamo vodjen gradjanski rat? Lepo, kao individualni gradjanin. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Lepo, kao individualni gradjanin. Ali optuznica ne glassi tako. Na sude njemu kao privatnom liicu i pojedincu vec clanu grupe, A ulazi u onih 30 x 3 = 90 optuznica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Ali optuznica ne glassi tako. Na sude njemu kao privatnom liicu i pojedincu vec clanu grupe, A ulazi u onih 30 x 3 = 90 optuznica. Ajde daj mi da vidim optuznicu gde se Milosevicu nije sudilo kao individualno lice? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Ajde daj mi da vidim optuznicu gde se Milosevicu nije sudilo kao individualno lice? Cuo si za definiciju "udruzeni zlocinacki poduhvat", a ako studiras pravo znas da ppostoji razlika kada se suudi pojedincu za placku od sudjenja grupi za pljacku? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Cuo si za definiciju "udruzeni zlocinacki poduhvat", a ako studiras pravo znas da ppostoji razlika kada se suudi pojedincu za placku od sudjenja grupi za pljacku? A ti mislis na "Joint Criminal Enterprise". Cekaj, sad ti meni objasni kako si mi povezao njihovu medjusobnu saradnju sa republikom Srbijom? Na pitanje da li je republika srbija ucestvovala u ratu - odgovor ti je ne. Nije slala svoje vojnike osim dobrovoljaca koji su slobodnom voljom odlazili. Na pitanje da li su Milosevic i ostali saradjivali u nekim zlocinackim poduhvatima savrsheno nema veze sa time da li je Republika Srbija ucestvovala u ratu ili nije. Ti si naprimer clan pljackaske grupe, a ujedno i direktor firme. Kakve veze ima tvoja firma sa tvojim clanstvom u grupi, zasto ona da se smatra odgovornom? Prebaci sa tog kompleksnog priemra na ovaj prostiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Ja sam konformista a ti lupetas gluposti o kojima dve blage nemas. Ti crni sinko ne znash ni sta je mandat suda, i za sta koji sud sluzi al znash da je haski sud neispravan. Ajd kad to naucis javi mi se da pricamo. Šta je studentić, naučio si neke podelice i definicije tamo i sad misliŠ da možeŠ da se ponaŠaŠ k'o da si bog otac? Ostavi se malo ad hominem i mahanja diplomom i odgovori iskreno o suŠtini stvari. evo ti hint ovde ti pise: http://en.wikipedia....rmer_Yugoslavia The International Tribunal for the Prosecution of Persons Responsible for Serious Violations of International Humanitarian Law Committed in the Territory of the Former Yugoslavia since 1991, more commonly referred to as the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia or ICTY, is a body of the United Nations established to prosecute serious crimes committed during the wars in the former Yugoslavia, and to try their perpetrators Ne znam ja ko ovde ima konformisticki stav po fazonu kud svi turci tu i mali mujo. Ne pravim značajniju razliku između tebe i Obrazovaca, ostalih патриЈота i kompanije - jednako ste slepci i jednako ste ideoloŠki ostraŠćeni sa revnosnom neiskrenoŠću, samo su vam ideologije antipodne. Malko skroluj dole, videćeŠ sa desne strane piŠe " Despite high civilian casualties and attacks on schools and hospitals during the 1999 bombing of Serbia , [26] not a single indictment has been raised against NATO officials". РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука