Гости Guest Izida Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Tako je,Kosta! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksandarkg Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 I,Dejane,izvini,ali moram da ti kazem.Nisam stigla nocas.Ili nisi fer ili nisi dobro formulisao pitanje.Pitao si koji jos tip postoji uz dominantno i recesivno. A osnovni tipovi nasledjivanja su: Autozomno: Autozomno-dominantno nasle?ivanje Autozomno-recesivno nasle?ivanje Nasle?ivanje ograni?eno polom Nasle?ivanje pod uticajem pola Polnim hromozomima: Nasle?ivanje vezano za X hromozom Nasle?ivanje vezano za Y hromozom A zavisnosti od toga, u kakvim se interakcijama nalaze aleli jednog gena, razlikuju se tri osnovna tipa nasle?ivanja: Potpuno dominantno-recesivno nasle?ivanje Nepotpuno dominantno nasle?ivanje ili intermedijarno i Kodominantno nasle?ivanje. Dakle,moj prvi odgovor je bio poptpuno tacan. Apsolutno pitanja i odgovori iz oblasti opste kulture, nema sta. 319.gif "И све што погледам - све је песма, и чега год се такнем - све је бол." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Aleksandre,ja sam postavila pitanje iz opste kulture.O plavim ocima.To su i nase babe i dede znale.A Dejan je naknadno postavio pitanje iz svoje struke,ali ga nije dobro formulisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ?? ?????, ??? ???? ???? ?? ????????? ????? ? ??? ????? ??????? ????????, ??? ???? ??? ??? ??????? ?????? ?????? ??????? - ????????, ??????? ? ??????/???????? ... ???, ???, ??? ??, ?? ?? ??????????, ???? ?? ??????? ???????????? ... ????? ??? ?????? ?? ???? ?????? ???? ?? ???????? ??????: Medo,tacan odgovor! klapklap Hajde jedno ozbiljno pitanje. Treci Njutnov zakon poznat je i kao sta? ????? ?????? ? ???????? Moje pitanje glasi da li ste prestali da bijete zenu??? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Морамо овоме момчићу Кости набавит неку да играју фирцика заједно smej.gif pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Meni,Medo,ne fali nista. smej.gif Da,jesu.Sva tri su iz mehanike.Ali,precizno formulisana pianja,traze precizan odgovor. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ?????? ????? ??????? ????? ??????? ???? ?? ?????? ??????? ??????? 0110_hahaha ?????? ??? ?? ???, ???????? ?? ??? ??????? ??????? ? ?????? dada 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Ko je bio protagonista glavne muske uloge u filmu "Dr Zivago"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksandarkg Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Mislim da je Omar Sharif...mada slabo pamtim imena glumaca. crvenilo "И све што погледам - све је песма, и чега год се такнем - све је бол." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Tacno,Aleksandre! 319.gif Dakle,posto si tacno odgovorio,sad ti imas pravo da postavis jedno pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 е чек, чек, а одговор на наше питање, па немојте да сте насилници, 'оћемо и ми да се играмо!! дакле, питање не само што је врло контраверзно, већ је и јако поучно и тера на размишљање, а не подстиче само пуко знање и памћење ... ''да ли сте престали да бијете жену?'' немам ништа против да Александар настави после ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Aleksandre,hoces li postavljati pitanje? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ? ???, ???, ? ??????? ?? ???? ??????, ?? ??????? ?? ??? ?????????, '????? ? ?? ?? ?? ??????!! ?????, ?????? ?? ???? ??? ?? ???? ????????????, ??? ?? ? ???? ?????? ? ???? ?? ??????????, ? ?? ???????? ???? ???? ????? ? ??????? ... ''?? ?? ??? ???????? ?? ?????? ?????'' ????? ????? ?????? ?? ?????????? ??????? ????? ... ?????? ?? ??????? ?????? ??????? ... ??? ???????????? ?? ??????? ???, ???? ???? ???????, ? ???? ?????? ?? ???? ??????? ????? ????? ?? ????? ???????? ?? ????? ???? ???? ????????. ???? ?????????? ?????? ?? ??????? ?????? plurium interrogationum ????? ?????? ?? ????????????? ... ?????? ?? ???? ?? ?????????? ?? ?? ??? ??, ? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????????? ?? ??????. ????????? ??????? ?? ???: ???? ?? ????? ???? ???? ????? ????? ????? ?????? ??????? ??????????, ??? ?? ????????? ?? ????, ??: ????? ????? ?? ???????, ??? ????? ????? ?? ????? (????) ???? ... ????? ??????? ???????? ?? ???: ???? ???, ???? ??. ???? ??? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ајде сад ви кад сте запели, кад нећете да будете културни ... ал ја се не играм више ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksandarkg Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Hajde Medo, nemoj da si na kraj srca...pa sta cemo mi bez tebe? Ja sam bio korektan, dao sam vremena, medjutim nema odgovora na tvoje pitanje. Pa ajde ja da nastavim, posto je Izida nestrpljiva. Kako se nazivaju pripadnici Himalajskog naroda koji su nosaci i vodici penjacima na Himalaje? "И све што погледам - све је песма, и чега год се такнем - све је бол." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука