Јаков. Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Posmatrajući peseke i guje, zaključujem (ispravite me) da su to vrste koje imaju najviše svojih varijeteta. Zašto baš ove vrste? Ovo se zaista ne može objasniti drugačije nego EVOLUCIJOM. Iz glave mogu da nabrojim bar 50 različitih vrsta peseka koje srećem svakodnevno na ulicama gradova. Guje mogu isto tako mada njih uglavnom vidim na TV. (hvala Bogu ) Zašto su baš ove dve vrste stekle toliko puno varijeteta, kada sve potiču od jednog zajedničkog pra-pretka. Peseci od vuka a zmije od neke pra-zmije. Čini mi se da nijedna druga vrsta nema toliko varijeteta koliko peseci i guje. I po meni ne samo za peseke i guje, nego uopšte za bilo koju drugu vrstu koja se menjala od svog prvobitnom izgleda nema drugog objašnjenja nego EVOLUCIJE, i mislim da to nije ništa anti-kršćansko. Anti-kršćansko je misliti da je čovek nastao od majmuna, ali da se čovek menjao i od Adama nastali crnci, žuti, beli i crveni, to nije ništa anti-kršćansko. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука