Гости Guest - . . .- Написано Децембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 ... и да ли ките јелку? Има ли организованих дочека у муслиманским градовима? Баш ме знамима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Mi muslimani, prakticirajuči vjernici imamo tokom godine dva praznika a to su bajrami. E oni muslimani koji se baš i ne drže vjere a takvih je nažalost velik broj slave svašta nešto.Kad god vide priliku za opijanjem, feštačenjem itekako je koriste. Postoji u svakom skoro gradu organizovan doček nove godine.U toj noći kao i kod vas dešava se mnogo što čega se pametan stidi. коЖељ њацИ and Пг је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2011 Чакај, зар не постоји и исламска Нова година? А како се мири то кићење јелке који је хришћански обичај са исламским исповедањем? Дакле, по Твојој причи, многи су само декларативно муслимани (што уосталом има и код хришћана)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Ne nisu deklerativno .Oni su muslimani koji se baš ne drže nekih islamskih odredaba.(Slično kao i kod vas) Mi ne slavimo hidžretsku godinu mi je obilježavamo ne u duhu slavčja nego u duhu podsječanja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 А славе ли Срби Нову годину 31. децембра? И зашто ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2013 А славе ли Срби Нову годину 31. децембра? И зашто ? Ne znam za ostali svet, ali moja porodica slavi Novu godinu 14.01. kad pada Srpska Nova Godina...To se u našoj porodici slavi od vajkada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 ne slave,slave svoju hidretsku novu godinu. a mnogi od njih misle da Crkva slavi novu godinu kao svoju a ne znaju da Crkva tada obelezava obrezanje Isusovo. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука