Гости Guest ja Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Opis jednog jutra Bilo je tek nesto malo trenutaka posto je prvi zrak suncev blago dodirnuo usnulo lice zeleno plave planete. Selena se tiho,lagano,kao i svakog praskozorja do tada, povukla na snenu stranu naseg doma, ostavljajuci za sobom biserni trag u travi,i na liskama. Staro mudro drvece hrastove sume, lagano je njihalo svoje stoletne grane po blagom i svezem jutarnjem povetarcu. Stari susedi su se budili i veselo pozdravljali jedni druge, tihim i dugim sumovima lisca. Ponovo je svanuo dan,jos jedan dan da se mudrost i zivot zabeleze u tankim linijama koje se povijaju na sever. Dan je poceo pticijom pesmom. ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ja Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Katkad i molitvu koju prozboris, tek necujno na usnama se javi, ta rec sto snagom zraci, ona ti snagu da, da sledis snove svoje, da ljubav bude snaga koja leci, i da nikad ne budes sam u svetu ovome... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Ovo si ti napisao/la :? kad ja nema pol ;D :) Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Ovo si ti napisao/la :?kad ja nema pol ;D :)???? ???? , ??? ???? ?? ?? - ????? ( ???? ?? ??.) :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Ovo si ti napisao/la :?kad ja nema pol :) ???? ???? , ??? ???? ?? ?? - ????? ( ???? ?? ??.) :) Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled ;Dmož biti da ti se samo prE?injava Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ja Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 да, ја сам то написаО. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 27, 2009 Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 ??, ?? ??? ?? ???????.eto u svakom trenu saznaš nešto novo ;Ddopada mi se Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 Probudio me prvi zrak sanjara, i lestvice njezne padose na dlan, da se spusti dan.... Probudise me ptice, jato moje baste... uz mirise lipe ,i osjecaj mira.. ja otvoram kapije svoje maste.. i pustam violinu da mi jutrom svira... na platnu opisujem jedno jutro moje, okupano mirisima,s jorganom od neba, pera moja minute mi broje, i sve sto bih voljela i sve sto bih htjela... confused napisah sada :smiley: naslov teme fin,pa eto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука