dusha Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ево, да овај пост украсимо једним бљеском лепе емоције...ко није гледао http://www.youtube.com/watch?v=bisgJTrmVvc да вам буде топлије око срца... 0442_feel SlavicaTB, Олимп, Andre Williams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ulepšala si mi dan Dušo.Sad mi dan ima sasvim drugu dimenziju,još lepšu i sa još više optimizma.Ova devojčica je lepa kao anđeo,a i glas joj je odraz lepe,dečije i nezlobive duše.Prelepo peva. 1312_womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Ako se ovo zove falširati,ja krećem od danas ...*Niko ne može da peva savršeno čisto* .... BRAVO,BRAVO,BRAAAAAAVOOOOOOOOOOOO likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee Dušo,stvarno si duša 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Еј, народе, мени је најлепше од свега када јој жири каже да је савршена...еј, човече, нисам очекивала од њих да буду прави људи...( моја грешка ) buuuuuuu Јер, она јесте савршена... a ovo je original pesme a ovo je uzivo izvodjenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Деца су ужасно сурова (радим у школи па добро знам), ово је прави начин да се на то одговори и баш ме је обрадовала способношћу да буде храбра. Посебан плус за њену тетку која је форсирала целу причу. Не би требало да пређе у претерано доказивање и реваншизам, али добар излаз из несигурности свакако јесте. Лепо, лепо, лепо dusha and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 rasplaka se tetka, tetkina zaova, mama pa i ja :lol: Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 rasplaka se tetka, tetkina zaova, mama pa i ja :lol: Ево и мене :cheesy2: dusha је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Дивно пева дете, просто не могу да верујем да има само десет годиница klapklap klapklap klapklap Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука