nana Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Filmova ocigledno. Ja nit sam ziveo na selu niti u gradu pa ne znam. Mora da predlozim ocu da se svi kolektivno preselimo nazad kod dede, posto je tamo lakse nego ovde gde smo, mi smo jelte ludi, pa smo izabrali teze. Rekla mi jedna gospodjica gospodja ili nesto trece na forumu da je zapravo u selu lakse, zna ona iz iskustva. Ја живим у селу дечко....а ти твом тати кажи шта хоћеш. Ти из села изабрао да је лакше у граду, ја из града изабрала да је лакше у селу и ...хоћеш рећи да само луди живе у селу? Богу Хвала те смо могли да бирамо коме је где лакше и лепше. .smil. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ја живим у селу дечко....а ти твом тати кажи шта хоћеш. Pa vidis ja zivim I U SELU i U GRADU, jer dedi mora neko da pomaze a to radimo ja i stari. I vidim gde bi mi bilo lakse. Ти из села изабрао да је лакше у граду, ја из града изабрала да је лакше у селу и ...хоћеш рећи да само луди живе у селу? Taman posla ja bih voleo vise da zivim u selu. Da imam malo vise para od onoga sto se radi tamo, da mogu da obezbedim i auto za voznju do grada kada treba - radije bih ziveo u selu. Selo nama seljacima vise prija ali je u gradu lakse. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Taman posla ja bih voleo vise da zivim u selu. Da imam malo vise para od onoga sto se radi tamo, da mogu da obezbedim i auto za voznju do grada kada treba - radije bih ziveo u selu. Онда,ако је тако, боље би ти било да са овог форума б р р р з о о претрчиш на пољоинфо форум и задуго не излазиш са њега..а овде,или на неки други, да кад и кад само свратиш :rolleyes: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Pa bilo je i toga '90.-tih,secam se da se stalno pojavljivala neka agencija "Ramovic" i neki lik pod imenom Ljubisa Trgovcevic vrti neki prsten i skida covek magiju cim pozoves telefonom....Koliko je ovaj narod plitak vidimo po svim tim emisijama Јао, а тек његова реченица: Јавља ми се, јавља ми се! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука