Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Pišeš besmislice, upravo je bila obrnuta stvar, hrvatski i slovenački devizni izvori su bili k dispoziciji svima u Jugoslaviji i predmetom zajedničke preraspodjele. Ako vam nije to poznato najveći devizni potencijal poslije Hrvatske i Slovenije je imala BiH, ta sama je bila u stanju svojim devizama nekoliko puta "kupit" ili pokrit ostali devizno pasivni ostatak Jugoslavije: Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru! A ti trebas da znas da je Jugoslavija kao socijalisticka drzava imala prilicno nezgodne zakone po pitanju uvoza i izvoza, sve su radile drzavne firme i nije bilo konkurencije. Tako da su slovenije i hrvatska imale povlazcen polozaj i uvozili su u Jugu stvari, tehniku, i prodavali je 2-3 puta skuplje nego sto je to kostaslo u nemackoj na primer. Secam se kao da je juce bilo da sam morao da kupim busilicu Iskrinu koja je bila tri puta skuplja od Boshove. Obicna pljacka koja je trajala decenijama. A zavrsila se kompletnom pljackom tako da slovenacke banke i danas dugiju srpskim stedisama sto nije obrnut slucaj. Ja od tada ne kupujem nista slovenacko. Slovenci su pametan svet i zaradice i bez moje pomoci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Zar se vec zaboravilo ko je prvi upao u platni sistem Jugoslavije? Nema to nikakve veze s tim što ja govorim. Sva ta ujdurma s Abdićevim Agrokomerc mjenicama - što su ustvari virtualne pare, nikakvog uticaja na naše devizne rezerve a ni na stanje vanjskog duga nisu imali, istina povećale su unutrašnji dug ali ne baš tako presudnim načinom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Zar se vec zaboravilo ko je prvi upao u platni sistem Jugoslavije? Ko je upao?Milosevic sa zajmom koji je raspisao u Srbiji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Nema to nikakve veze s tim što ja govorim. Sva ta ujdurma s Abdićevim Agrokomerc mjenicama - što su ustvari virtualne pare, nikakvog uticaja na naše devizne rezerve a ni na stanje vanjskog duga nisu imali, istina povećale su unutrašnji dug ali ne baš tako presudnim načinom. OOOOOO-.... ima ima veze itekako. Izdas menicu-da pojasnimo nesto kao cek bez pokrica- dignes dinare i pretvoris u evre. Drpalo se i to jos kako Josipe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Nije istina da se pre Markovica zivelo bolje. Dobro je da nije stampao novac kao posle njega sto se dogodilo.Dobijao je pomoc od Evrope da se ne dogodi ono sto su nacionalisticke bitange uspele da urade.Ni u tragovima nije bio nacionalista.Ziveo sam i uzivao sa onom sto mi je omogucio. Ko kaze suprotno taj laze. Zivelo se dobro i kada je Tito bio ziv. I to je istina. A to da li je bio nacionalista nema nikakve veza sa tim da je kao premijer poslao JNA na Sloveniju a kasnije je to potureno kao -Srbija napala Sloveniju. Budalastina. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 A ti trebas da znas da je Jugoslavija kao socijalisticka drzava imala prilicno nezgodne zakone po pitanju uvoza i izvoza, sve su radile drzavne firme i nije bilo konkurencije. Tako da su slovenije i hrvatska imale povlazcen polozaj i uvozili su u Jugu stvari, tehniku, i prodavali je 2-3 puta skuplje nego sto je to kostaslo u nemackoj na primer. Secam se kao da je juce bilo da sam morao da kupim busilicu Iskrinu koja je bila tri puta skuplja od Boshove. Obicna pljacka koja je trajala decenijama. A zavrsila se kompletnom pljackom tako da slovenacke banke i danas dugiju srpskim stedisama sto nije obrnut slucaj. Ja od tada ne kupujem nista slovenacko. Slovenci su pametan svet i zaradice i bez moje pomoci. Ko ti je kriv! Ja sam bio BiH lokalpatriotom pa sam kupio TV od Rudi Čajevca iz Banjaluke, od našijeh dakle ljudi, Srba bosanskih iz Banja Luke a ne od tamo tih nekih zagrebačkih purgera Rvata! :rolleyes: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ko je upao?Milosevic sa zajmom koji je raspisao u Srbiji? Kakav zajam radilo se o klasicnoj otimacini iz platnog prometa od strane Srbije. I nema nikakve veze sa Agrokomercom koji nisam ni u mislima imao kada sam pomenuo platni promet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ko ti je kriv! Ja sam bio BiH lokalpatriotom pa sam kupio TV od Rudi Čajevca iz Banjaluke, od našijeh dakle ljudi, Srba bosanskih iz Banja Luke a ne od tamo tih nekih zagrebačkih purgera Rvata! :rolleyes: Ja sam se opametio, Slovenci sada dobiju od mene 15-ak evra za vinjetu za auto put kada idem za Srbiju, Hrvati takodje. Sada jos i dobro prolaze, pre sam isao preko Madjarske... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Zivelo se dobro i kada je Tito bio ziv. I to je istina. A to da li je bio nacionalista nema nikakve veza sa tim da je kao premijer poslao JNA na Sloveniju a kasnije je to potureno kao -Srbija napala Sloveniju. Budalastina. Nije on posla JNA vec predsednistvo u kome je po broju glasova dominirala Srbija sa svojim satelitima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Kakav zajam radilo se o klasicnoj otimacini iz platnog prometa od strane Srbije. I nema nikakve veze sa Agrokomercom koji nisam ni u mislima imao kada sam pomenuo platni promet. Znam ja da nisi mislio na Agrokomerc. Klasicnu pljacku su odradili Slovenci i Hrvati uz pomoc cika Ante. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Fikret Abdić je dugo uspijevao u tom svemu samo zato što je u džepu imao svašta nešta o srpskim bankarima, visokim bankarskim glavonjama iz NBJ u Beogradu koji su potom onda vrlo dugo razmišljali nad tim šta i kako kad ih on ima i drži u šaci, stiska ih i gnječi, što bi rekli Česi "drti" ih tamo gdje je to najosjetljivije zbog toga što je imao tačne informacije i pregled o tome šta su oni tamo kakve sve transakcije provodili u NBJ. A zato je je ta reakcija toliko zakasnila jer je Beograd prvo morao izmjenjati čitav svoj kadrovski sastav i ekipu kako se ne bi našli ugroženim ti koji su u takvim tim operacijama prste imali. ccvige Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Ali pazzi kada je covek iscenirao rat. Kao poslao JNA, poginulo nekoliko momaka bez razloga. I posle proturili mega laz-Srbija i Milosevic napali Sloveniju?Mislim kada su Srbi imali sta protiv Slovenaca? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Nije on posla JNA vec predsednistvo u kome je po broju glasova dominirala Srbija sa svojim satelitima Kojim satelitima? Sa Mesecom? Ti si od onih koji misle da su u predsednistvu sedela mala deca iz obdanista, a Milosevic je bio "veliki" pa su morali da ga slusaju? I oni i Mesec, srpski satelit. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 koji su ono bili.. Nijaz Durakovic iz bosne, Gligorov iz Makedonije. Stipe Mesic iz htvatske ili Suvar ? Mislim Stipe Suvar da je bio. Jesu li to ti sateliti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Kojim satelitima? Sa Mesecom? Ti si od onih koji misle da su u predsednistvu sedela mala deca iz obdanista, a Milosevic je bio "veliki" pa su morali da ga slusaju? I oni i Mesec, srpski satelit. Nisu sedela mala deca vec odrasli i formirani nacionalisti koji su se krili iza plasta ocuvanja Jugoslavije koja je evidentno tada bila u fazi raspada sto se videlo i na poslednjem kongresu Partije Jugoslavije kada se krajl pokazao bez odela, mislim na Milosevica.Bas zato sto ga nisu poslusali doslo je do onoga sto je bilo ocigledno da ce se dogoditi.Ipak A. Markovic u tome nije ucestvovao i ne moze mu se nista ruzno pripisati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука