Гости Guest Alefshin Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Прва која ми пада на памет је она у одличном филму Crash (2004) који је заслужено добио неколико оскара. Полицајац расиста( Matt Dillon ) у једној од претходних сцена зауставља пар у аутомобилу, црног режисера-интелектуалца-будисту и његову лепу жену( симпатична Thandie Newton ) коју намерно пред њим испипава на његове очи. Они понижени, без могућности да му се супротставе, одлазе кући, да би, у нешто каснијој сцени, она доживела саобраћајни удес возећи сама. Ауто се преврће и сваког тренутка је могуће да експлодира док је она повређена и заробљена, у немогућности да се извуче одатле. Полицајац, исти онај који је понизио неколико дана пре тога, не знајући ко је у преврнутом ауту креће у акцију, а она, препознавши га, не дозвољава испрва да је спашава, чак га и његове колеге полицајци вуку за ноге јер ауто сваког тренутка може да експлодира и да усмрти и њега и њу. Она, видевши да јој нема друге ако хоће да избегне ужасну смрт, пристаје да је он извуче и, наравно, у последњем секунду је извлачи док ауто непосредно после тога експлодира! Сцену прати дирљива и упечатљива филмска музика... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Задња сцена у ремек делу Ларс фон Трира BREAKING THE WAVES. Бес МекНил, коју глуми сјајна Emily Watson, једноставна девојка са великим срцем, из љубави према свом парализованом мужу испуњава његове перверзне жеље спавајући са мноштвом мушкараца што изазива згражавање сеоске средине у којој живи. Околина је презире, чак је и мајка напушта, а она завршава трагично. Муж јој се опоравља да би га, на крају филма, позвали на палубу бушотине на којој је радио-са неба су се чула црквена звона након њене смрти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2009 Сцена из филма Trade у којој отета и злостављана Пољакиња, на путу из Мексика, где је намамљена, према САД, у коју ће бити `прошверцована` као `бело робље`, скаче са литице не могавши више да трпи тортуру оних који су је отели. Пре тога се окреће и каже једном од својих отмичара `Платићеш за ово, побринућу се за то`. Нешто пре тога, исти тај отмичар се на граници, непосредно пре илегалног преласка у САД, моли Богородици пред великим крстом пободеним на врху једног брда-касније је и у њему прорадила савест... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Један од мојих најомиљенијих аутора (Саша Петровић), један од најомиљенијих филмова (Скупљачи перја) и једна од најомиљенијих сцена (у кафани). Антологијска сцена српске кинематографије, без премца. Погледати детаљно филм и видећете зашто је Петровић наш најбољи аутор (стојим иза овога). Шта је он то измислио а шта су други копирали од њега. I Even Met Happy Gypsies (Skupljaci Perja) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 joj gde me nadje za ovu scenu. jezio sam se !!! Pravi Mag :cheesy2: I lepo su se setili da naprave omaz ovom velikom reditelju Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лука Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Вероватно је већина гледала овај филм, али укратко, реч је о човеку који је као момак доживео повреду и од тада је преко 20 година непокретан. Тражи да се дозволи еутаназија, али о свему томе избегава да разговара са својим оцем. Мени најупечатљивија сцена кад његов отац седећи за столом видно утучен слушајући остале како се малтене раздрагано договарају за предстојећи судски процес о еутаназији каже да "постоји само једна гора ствар од смрти сина, а то је када он жели да умре", на шта су остали ућутали и оборили поглед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 3, 2009 Пријави Подели Написано Јун 3, 2009 Clerks 2 LOTR Vs. Star Wars scene - good quality Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2009 Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 jedna od najjakijih ikad 8) scena u True Romance gde Denis Hoper i Kristofer Voken imaju "sicilijansku scenu", kako mu se predstavi, kako ga mami, kako pokusa da ga obmane i na kraju ljubav oca prema sinu, sta god da se desi :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 F*CK ALL!!! Great Scene from 25th Hour Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 verovatno najtuzniji klip koji sam pogledao na celom forumu. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Мислим да бољег од Едварда Нортона нису могли наћи за ову сцену..... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 copy paste - American History X? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Да,тај Нортон,не антивирус :cheesy2: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 verovatno najtuzniji klip koji sam pogledao na celom forumu.meni bash suprotno, neshto najbolje i najrealnije shto sam odgledao skoro Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 Једна од неколико врло упечатљивих сцена из овог филма... Sonja Savić (1961-2008) / IN MEMORIAM / Život je lep Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука