предање-мс Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Свети Николај Јапански, Живо је Православље - Житије, Подвизи, Дневник Тврди повез, 430 страна, илустровано (поклон иконица Св. Николај Јапански) превод: Марина Тодић цена: 920 дин; са попустом на нашем форуму: 736 дин. (+ сви који поруче књигу до краја године добиће на поклон посебно издање "Православља" - "Црквено издаваштво" чија би цена иначе била 45 дин.) Када се светитељ појавио у Јапану то је била незнабожачка земља: Када је отишао у Христу, Јапан је имао Православну Цркву. Поред Житија и подвига једног од највећих светитеља двадесетог века - Николаја равноапостолног, просветитеља Земље излазећег сунца - књига садржи и светитељев дневник.... "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Одлична књига! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
boban stojkovic Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Помаже Бог.Наручио био један примерак књиге.Како то урадити? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Фебруар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Бог Вам помогао. Послао сам Вам приватну поруку са одговором на питање. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Фебруар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 А опште упутство за поручивање књига изгледало би овако: 1) дођете до назива мог профила (предање-мс) 2) када искочи прозорче кликнете на опцију "send message" 3) и у приватној поруци ми напишете која Вас књига интересује. Постоји и друга могућност: 1) кликните на "Мој профил", тј. моју фотографију, 2) ту би са десне стране требало да се појавио опција "send me a message" (с писамцетом) на коју треба да кликнете 3) и на крају ми тако, приватном поруком, јавите која Вас књига занима. Када је промењен изглед сајта, упутство под насловом "Како да поручите књигу" постало је мало збуњујуће јер се у њему помиње "облачић" кога више нема. Ту стоји: "Приватну поруку ћете послати лако: на свакој теми, тј. уз сваку књигу, са леве стране, испод "модератора" налазе се три симбола: човечуљак (погледај профил), писамце (e-mail) и облачић. Е, на тај облачић треба да кликнете да бисте послали приватну поруку." "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука