Jump to content

Свети Николај Јапански, Живо је Православље

Оцени ову тему

Препоручена порука

Свети Николај Јапански, Живо је Православље - Житије, Подвизи, Дневник

f0zxnb.jpg

Тврди повез, 430 страна, илустровано (поклон иконица Св. Николај Јапански)

превод: Марина Тодић

цена: 920 дин; са попустом на нашем форуму: 736 дин.

(+ сви који поруче књигу до краја године добиће на поклон посебно издање "Православља" - "Црквено издаваштво" чија би цена иначе била 45 дин.)

Када се светитељ појавио у Јапану то је била незнабожачка земља: Када је отишао у Христу, Јапан је имао Православну Цркву. Поред Житија и подвига једног од највећих светитеља двадесетог века - Николаја равноапостолног, просветитеља Земље излазећег сунца - књига садржи и светитељев дневник....

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Бог Вам помогао. Послао сам Вам приватну поруку са одговором на питање.

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

А опште упутство за поручивање књига изгледало би овако:

1) дођете до назива мог профила (предање-мс)

2) када искочи прозорче кликнете на опцију "send message"

3) и у приватној поруци ми напишете која Вас књига интересује.

Постоји и друга могућност:

1) кликните на "Мој профил", тј. моју фотографију,

2) ту би са десне стране требало да се појавио опција "send me a message" (с писамцетом) на коју треба да кликнете

3) и на крају ми тако, приватном поруком, јавите која Вас књига занима.

Када је промењен изглед сајта, упутство под насловом "Како да поручите књигу" постало је мало збуњујуће јер се у њему помиње "облачић" кога више нема. Ту стоји: "Приватну поруку ћете послати лако: на свакој теми, тј. уз сваку књигу, са леве стране, испод "модератора" налазе се три симбола: човечуљак (погледај профил), писамце (e-mail) и облачић. Е, на тај облачић треба да кликнете да бисте послали приватну поруку."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...