Ромејац Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 ово је објављено , овде и на насловној страници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Запаљена православна црква у Ређу Калабрији 18 среда сеп 2013 Posted by radiosvetigora in Вијести ≈ Оставите коментар Православна Црква у Ређу Калабрији (Reggio Calabria) запаљена је усред бела дана, док је парох служио Литургију. Овај немили догађај, који се одиграо у насељу званом Збаре, једној од најнасељенијих зона јужног дела града, узнемирио је заједницу верника и осталих суграђана, који су одмах по ширењу вести пожурили на лице места. „Овај град одлично блати по себи самом“, изјавио је парох отац Данијел Кастрицио (Daniele Castrizio). „Ми не тражимо ништа ни од кога, али град не сме овако да препусти своја чеда потпуном незнању и анархији. Како можемо лепо да причамо о граду у ком се спаљују цркве? Верујем да је време да се реагује, не због Православне Цркве, већ због нас самих, због становника Ређа, да бисмо добили прилику да се опет уздигнемо“. Превод са италијанског језика: Надежда Росарно Старовић Извор: In Via Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Evo da ne postavljam posebno svoje slike, ovde je cela moja porodica...muz mi je cova sto cuci sa dve devojcice-nase cerkice-zena sa crvenom kosom iznad njega mu je majka a ja sam plavusa iza nje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 A ovo su slike naseg vencanja iz crkve Sv. Pavla u Redju Kalabriji (one sto je zapaljena): Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука