Јаков. Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NnNk9wDR5Fw Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NnNk9wDR5Fw Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 men875847'0789 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Издали сте ЖРУ... Запитајте се зашто је ЖРУ пао на 5.место ... Одговор је у вама. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Постоји ли могућност да се гласа за ЖРУ на други начин, на не-фејсбук начин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 zru je pao na 5. mesto jer je vise ljudi glasalo za druge opcije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 па погледајте каква је то смешна конкуренција... (изузетак Миња). Све су то за копље или два, сајтови испод ЖРУ по свом садржају и дизајну и свему другоме... значи ангажовали су екипу... У принципу је довољно 100 људи да гласа да би се победило... Али каквих 100 људи... људи који ће направити 10 лажних фејс налога са којих ће гласати, и одмах затим те налоге обрисати.. Ова ситуација (5. а можда и 6. или ко зна које место испод) захтева драстичне мере. Мито, корупција, лажни налози, агресија, сецесија, рецесија и остале "ије".. Ако ЖРУ не буде први можемо колективно да се испишемо са форума, и оставимо неким новим и бољим људима да дођу овде... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 sta te napalo?! :lol: da te podsetim: "ko bude prvi bice poslednji..." a ima jos i ona zlatna sredina Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 "Напао" ме је стандард. Ја сам форумаш који је навикао на победе. Не пристајем на компромисе и гуркања и климања главама... "Биће боље"..."А шта се може..."... и сл. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 pravo da ti kazem jedno od najnevaznijih stvari u zivotu mi je da zru bude na prvom mestu tog ovozemaljskog ljudskog takmicenja znas i sam kako stvari stoje u ovoj lepoj drzavi, a tek pogle na sta lici svet, e tu bi mogli da se takmicimo i jos nam je receno: ne istite ljudske slave... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Zbog tako mlakih ŽRU-ovaca ne piše se ništa dobro ovom svetu.Zbog toga i homoseksualci vređaju pravoslavne, ateisti im se smeju i sl. Nepoznate su mi takvi duhovni saveti... Od svog duhovnika sam čuo samo... -"Budi prvi i nikada drugi" -"Pričaj i nemoj da ćutiš" -"Moli se tako da svi vide da se moliš" Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 sad si poceo i da vredjas? kazem ja nesto te napalo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Đamvre...??? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 meni su na prvom mestu duhovni saveti iz Biblije, pa tek onda saveti duhovnika i teologa, al dobro kako kome vise odgovara... samo nemoj da mi govoris da sam mlak i da mi nabacujes neku krivicu(interplanetarnih razmera), sve ostalo dopustam Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука