мирођија Написано Октобар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Прилози преузети са руског сајта http://bibliotekar.ru/rusPaleh/33.htm Надам се да вам се допадају... zru dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Prelepo je! Me ni se najviše sviđaju motivi ruskih bajki. Nalik su onim predivnim crtanim filmovima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Зато сам њих највише и постављала. Мотиви ликова који су на њима, највише ми личе, како рече наш кућни пријатељ, таксиста Веља из Подгорице, на ''господствене Русе из Питера, високи људи, прелепе госпође и господа''. Пошто их он често дочекује на аеродрому за вожње, најчешће до Бара и околине. Опростите што овако кажем, али то су речи човека који свакодневно крстари својим таксијем, мерцедес А класе. Па реко Вељо, зар је теби важна висина људи? Не,не, правда се он.Каже, то је господа у души.Познајем их ја, само се издвајају од осталих гостију својом наочитошћу. Ето, зато праштајте и мени, ја по слободи...говора мислим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука