Оља Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Пресвучене мошти светог Јована Шангајског 28 петак окт 2011 Posted by radiosvetigora У складу са одлуком Епархијског савјета Западноамеричке епархије Руске Заграничне Цркве, у уторак 25. октобра обављено је пресвлачење нетљених моштију светог Јована Шангајског и Санфранцинсканског. Овај обред је у храму Пресвете Богородице „Свих жалосних радост“ у Сан Франциску обавио архиепископ Санфранцискански и Западноамерички Кирил са викарним епископом Сијетла Теодосијем. Претходно се исповиједивши и затраживши опроштај један од другог, архијереји и свештеници су одслужили молебан светом Јовану, након чега је услиједило пресвлачење светих моштију. Сви свештеници Западноамеричке епархије могли су да учествују у овом јединственом обреду. sleki је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Ретко виђено: http://www.wadiocese.com/wadphotos/g46/ Anette, Andre Williams, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Molitvama Svetog Jovana Sangajskog i San Fransciskog daj nam Boze ljubavi i revnosti da prepoznamo Tebe kao riznicu svih dobara.\ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Заиста ретко виђено , хвала ти секана за ове дивне фотографије! Свети Јоване моли Бога за нас грешне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 На дан овог дивног угодника Божијег пре 6 година сам рукоположен у чин свештеника. Анастасија, Sophrosyne and sleki је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 Hvala za ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 какве фотке! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2011 thank_you777 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука