Jump to content

Пресвучене мошти светог Јована Шангајског

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пресвучене мошти светог Јована Шангајског

28 петак окт 2011

Posted by radiosvetigora

mosti-sv-jovana-sangajskog.jpg?w=167&h=250

У складу са одлуком Епархијског савјета Западноамеричке епархије Руске Заграничне Цркве, у уторак 25. октобра обављено је пресвлачење нетљених моштију светог Јована Шангајског и Санфранцинсканског. Овај обред је у храму Пресвете Богородице „Свих жалосних радост“ у Сан Франциску обавио архиепископ Санфранцискански и Западноамерички Кирил са викарним епископом Сијетла Теодосијем.

Претходно се исповиједивши и затраживши опроштај један од другог, архијереји и свештеници су одслужили молебан светом Јовану, након чега је услиједило пресвлачење светих моштију. Сви свештеници Западноамеричке епархије могли су да учествују у овом јединственом обреду.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ретко виђено:

http://www.wadiocese.com/wadphotos/g46/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

thank_you777

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...