Zayron Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Kniaź Włodzimierz cz. 1/8 (przekład Renata Miłosz) Kniaź Włodzimierz cz. 2/8 (przekład Renata Miłosz) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Kniaź Włodzimierz cz. 3/8 (przekład Renata Miłosz) Kniaź Włodzimierz cz. 4/8 (przekład Renata Miłosz) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Kniaź Włodzimierz cz. 5/8 (przekład Renata Miłosz) Kniaź Włodzimierz cz. 6/8 (przekład Renata Miłosz) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Kniaź Włodzimierz cz. 7/8 (przekład Renata Miłosz) Kniaź Włodzimierz cz. 8/8 (przekład Renata Miłosz) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Gledao sam ovaj crtani ali na bugarskom bez titlova. Nisam imao pojma o čemu se radi (možda otprilike). We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 ima ovo i na srpskom "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Daj link ako ima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Daj link ako ima... I ja sad prekopavam po internetu, zatim sam našao samo dva kratka videa, tamo pisalo Knez Vladimir sa srpskim titlovima al kad pustiš video ono ništa, tih titlova tamo nema nikakvih ni z glave, sve na ruskom. :rolleyes: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Inače poljski je vrlo lijepo preveden, tako bi se prema tim titlovima mogli napravit i srpski ako ga stvarno nema još cijelog na srpskom. Izgleda da nema na You Tube još ni na češkom, no, ja razumijem i tu poljsku verziju. http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Vladimir_%28film%29 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 imam ja negde moram da potražim. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Ajd potrazi pa postavi, ako mozes... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 http://www.box.net/shared/axq2nqicx3avcfg8y6qu "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Hvala! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Hvala! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 http://www.box.net/s...qicx3avcfg8y6qu Извините,ја нисам успела да скинем ово.Потражила сам помоћ од деце ал ни они нису успели. Ко може да ми каже- преко чега да скинем(који програм) и где да га нађем.Знам,ужас од мог незнања :wacko: опростите Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука