Samo Ana Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Несаница? Откад је болест нешто што се лечи са пет пива? Pa da! Znala sam da je trebalo da uzmem gajbu i po I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Не вата ме, ништа ме не вата... Ма, вата ме! Радост због распуста! Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Nervoza zbog posla. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 zubobolja od sinoc i uzasan strah od zubara... winter Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 a sto da me vata Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Трептаји пред причест :1759280v7keu5ymzp: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ухватио сам себе како пребирам мислима по ближој и даљој будућности. Да, наравно да се правим да ме није страх Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 И други дан пред компом, ...ух. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Температура Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Неописива радост, поново у друштво родитеља после дугог времена. Плутон, звончица, Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Хвата ме срећа , али никако да ме ухвати . звончица је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Posle trinaest godina vata me kriza za duvanom. Čudovište od krize. I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 С времена на вријеме носталгија. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ухватила ме прехлада, већ 4. дан. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука