Сара Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Radost, 2 dana se ne ide u skole Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Bol u leđima. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Цитат Bol u leđima.то ми било јутрос кад сам устао после 10 сати у кревету greengrinвикенд-одмор. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Glad i to velika “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 жеђ, а чекам Литургију :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 smej.gif radost zbog sutrašnjeg početka velikog spremanja u srcu i duši smej.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Bol u nogama 0203_cool Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Želja da idem napolje.Udovoljiću joj. 0203_cool “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Мира немам цео дан...Појма немам шта ми је!?! Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Прехлада ekstra Да, превише слушам музику ekstra И то чудну за мене.... eozinofilija Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Smeh. Otkako postim nisam normalna. ekstra Joj što mi je lepo! 0442_feel ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Благо теби Сања... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Цитат Благо теби Сања... Ovo sam postigla molitvom i postom. U stvari, nisam ja ništa postigla, to je od Boga 1000000001010 Želim ti sve najbolje i da nađeš mir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Хвала.Превише сам мирна,па ми то смета,али недам се ја тек тако.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 ђуска у пола ноћи, не спава ми се клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука